• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter uzeo Arnautovića, a Milan - Huntelara!

Austrijanac srpskog porijekla Marko Arnautović biće pozajmljen Interu, a potpredsjednik Milana tvrdi da je Klas-Jan Huntelar njihov igrač.

 Inter uzeo Arnautovića, a Milan - Huntelara! Izvor: MONDO

Marko Arnautović prešao je u redove Intera, dok potpredsjednik Milana Adrijano Galijani tvrdi da će u četvrtak uveče napadač Reala iz Madrida, Klas-Jan Huntelar postati novi igrač njegovog kluba.

Arnautović je velika želja trenera Intera Žozea Murinja, od aprila ove godine, ali zbog operacije desne noge koju je imao ovog ljeta, transfer je preformulisan u pozajmicu.

Ova informacija objavljena je na zvaničnom sajtu Tventea, ali nije ozvaničeno pod kojim uslovom će Arnautović (20) igrati za Inter. U saopštenju piše da će "ugovor biti otkupljen ukoliko igrač odigra određeni broj utakmica".

Jedna verzija glasi da će šampion Italije otkupiti njegov ugovor ukoliko naredne sezone odigra bar deset takmičarskih utakmica.

"Tvente i Inter su utvrdili uslove pod kojima će Marko Arnautović preći u Inter. Arnautović je pozajmljen Interu na jednu sezonu, gdje će definitivno ostati ukoliko bude učestvovao u određenom broju utakmica. Ako u tom periodu opcija za kupovinom igrača ne bude aktivirana, Arnautović će se vratiti u Tvente, za koji ga ugovor veže još naredne dve godine, uz opciju da produži ugovor na još godinu dana", stoji u saopštenju holandskog tima, koji je u utorak uveče na šokantan način eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Arnautović je rođen 1989. godine u austrijskom gradiću Floridsdorfu, a porijeklo vuče iz BiH. Za Tvente je postigao 14 golova, uz devet asistencija, na 59 utakmica, a četiri puta nastupio je i za "A" reprezentaciju Austrije.

Prvi operativac Milana, Galijani, izjavio je da su rosoneri dogovorili sve detalje oko transfera Huntelara iz Reala i da će on potpisati ugovor sa njegovim klubom u četvrtak uveče.

"Već imamo dogovor sa Realom oko svih detalja", izjavio je Galijani za "Skaj Sport Italija".

"Kada bude doputovao u četvrtak uveče, trebalo bi da prođe ljekarske preglede i odmah potpiše ugovor. Ne radi se o pozajmici, već o klasičnom transferu u koji nisu uključeni drugi fudbaleri", pojasnio je.

Galijani nije rekao koliko je plaćen Huntelar, koji je u Madrid stigao januara ove godine, ali Italijani spekulišu cifrom oko 15 miliona evra.

Milan je tako odlučio da kupi nekada najboljeg mladog napadača Evrope, koji je za nekoliko miliona jeftiniji od reprezentativca Brazila, Luisa Fabijana iz Sevilje.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC