• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jug grmio, ali uzalud

Odavno u Humskoj 1 sa tribina nije dopirala tako snažna energija kao pred revanš sa Apoelom. Utisak je, još od antologijskog meča sa Artmedijom.

 Jug grmio, ali uzalud Izvor: MONDO

Na žalost crno-bijelih, epilog je bio isti - nisu uspjeli da prođu dalje. Kiprane su pobijedili 1:0 što je bilo nedovoljno za plasman u plej-of za Ligu šampiona.

Grobari su, ako se izuzme jedna tuča malih razmjera na južnoj tribini kao izdvojen slučaj, zaslužili "desetku". Ljubimce su dočekali sa velikim transparentom na kome je pisalo: "Mi zajedno možemo sve, nema povlačenja, nema predaje" i grmljavinom:

"Idemo dalje! Hoćemo pobjedu"...

Optimizam je, uprkos minusu od dva gola iz prvog meča, do arene dolazio sa svih strana.

Na kraju su se, ipak, radovali gosti. Igrači u žutim dresovima i više od 1.000 navijača obučenih u narandžasto, smještenih u boksu na sjevernoj tribini, su slavili, a crno-bijeli su poslije poslednjeg zvižduka italijanskog sudije Trefolonija kao po komandi popadali na travu...

Ni tada im nije nedostajala podrška, jer se sa Juga začulo:

"Volim Partizan, volim Partizan"...

Đorđević: Ne može ništa da nam se zamjeri



Najtužniji na Topčiderskom brdu, bez dileme, bio je strijelac jedinog gola Almami da Silva Moreira.

"Svi smo tužni... U ovom trenutku osjećam se kao najgori igrač na svijetu. Pričalo se da ove godine imamo odličnu priliku da prođemo do Lige šampiona, ali nismo, i zato smo tužni. Tužni smo i zbog svih ovih ljudi koji su došli da nas podrže, a kućama nisu otišli srećni", komentarisala je crno-bijela "desetka" poslije meča.

Nije izdržao da ne pusti suzu. A ko bi izdržao? U utorak mu je preminula majka, a on je ostao da pomogne Partizanu, koji nije ispunio cilj.

"Htio sam da igram, jer nam je bila važna utakmica", rekao je Moreira.

Radosav Petrović je krivio i (ne)sreću što Partizan nije stigao do plej-ofa za Ligu šampiona.

"Šire je pitanje zašto nismo prošli. Na to sada nemam odgovor. Komentar utakmice je da nam se nije posrećilo kao što se njima posrećilo u prvom meču kada su bez šansi dali dva gola. Mi smo u Beogradu stvorili mnogo šansi, a dali smo samo jedan. I to na vrijeme kako smo priželjkivali, ali nismo imali sreće da damo bar još jedan. Bez obzira što nismo pokazali zadovoljavajući rezultat, pokazali smo karakter. Šta da se radi, idemo dalje, ostaje nam Liga Evrope, kao i domaća takmičenja. Glave gore", poručio je mladi vezista crno-bijelih.

Kapiten Nenad Đorđević je komentar utakmice počeo hvaleći navijače.

"Prvo bih da se zahvalim navijačima što su napravili ovakvu atmosferu i što su i oni, kao i mi, dali sve od sebe, da anuliramo prednost protivnika. Zato, hvala im od srca u ime cijele ekipe", rekao je iskusni štoper.

"Stvarno smo dali sve od sebe, odigrali smo onoliko koliko smo mogli, u nekim situacijama u ofanzivi je trebalo da imamo više koncentracije. Mislim da niko ne može ništa da nam zamjeri za igru u revanšu, kao što može za prvu utakmicu, jer to je u ovom trenutku naš maksimum, što očigledno nije bilo dovoljno", dodao je Đorđević.

Partizan će u petak saznati ime rivala sa kojim će 20. i 27. avgusta odlučivati ko će igrati u novoformiranoj Ligi Evrope.

"Od kukanja nemamo ništa. Najbitnije je da što prije dignemo glavu i nastavimo dalje", zaključio je kapiten Partizana.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC