• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovanu nije lako

Selektor Srbije zabrinut posle povreda Filipa Đorđevića i Milana Biševca.

 Radovanu nije lako Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Radovan Ćurčić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, zabrinut je nakon informacija da su se povredili Filip Đorđević i Milan Biševac.

On je u potpunosti koncentrisan na nastavak kvalifikacija za EURO 2016 i prvi meč sa Portugalom u martu, ali su ga uzdrmale loše vesti koje su stigle iz Rima i Liona.

"To su baš loše vesti. Važni igrači nam se povređuju i to zaista može donekle da poremeti tok priprema za taj meč", izjavio je za "Večernje novosti" Ćurčić.

Srbija će 29. marta u Lisabonu na megdan odličnom Portugalu. "Orlovi" nemaju mnogo izbora - sa prvog gostovanja u 2015. žele da se vrate sa pobedom ili remijem. Ipak, svesni su da će to biti izuzetan zadatak protiv ekipe u kojoj igra najbolji fudbaler sveta - Kristijano Ronaldo.

"Znamo šta nas čeka, biće to izuzetno težak meč. Idemo na noge Portugalu, koji takođe želi da popravi utisak u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj", istakao je selektor Srbije uoči duela na stadionu Benfike protiv domaćina, koji je do sada zabeležio skor 2-1 i na tabeli grupe I zauzima drugo mesto sa šest osvojenih bodova.

Ćurčić se nada da do nastavka kvalifikacija njegov tim neće imati problema sa povredama.

"Nažalost, ne možemo da utičemo na neke stvari. U fudbalu se dešavaju povrede skoro svakog dana, a ona koju su doživeli Đorđević sa prelomom skočnog zgloba i Biševac sa ukrštenim ligamentima kolena su vrlo neugodne i iziskuju dug oporavak. Želim im sve najbolje. To su sjajni momci, profesionalci od glave do pete i verujem da će se na teren vratiti još jači", rekao je Ćurčić, za koga je bar dobra vest to što nijedan igrač nema problem sa žutim kartonima.

Srbija u kvalifikacionoj grupi I zauzima pretposlednje mesto sa samo jednim osvojenim bodom iz tri meča. "Orlovi" zapravo imaju po jednu pobedu, remi i poraz, ali im je oduzeto tri boda posle prekinutog meča sa Albanijom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC