• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIŽON: Sve je ovo škola

"Ne smiju onako da se primaju golovi i da se dobije crveni karton. Sreća nam se osmijehnula, valjda ubuduće nećemo praviti ovakve greške".

 PIŽON: Sve je ovo škola Izvor: MONDO

Vladimir Petrović je na klupi Crvene zvezde - za manje od mjesec dana - proživio ono što mnogi treneri ne prođu za cijelu sezonu, pa i više.

Konflikt sa Burzanovićem, nategnuta pobjeda nad Rudarom na debiju, pa 4:0 na Marakani, raspad sistema u Tbilisiju, sedam dana paklenog čekanja na revanš i, konačno, trijumf za plasman u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope!

"Odlučilo je veliko srce fudbalera i naš dvanaesti igrač, publika, koja je praktično sama dala gol. Da je bilo manje publike, ili da je bila tiša, ko zna šta bi bilo. (Milorad) Čavić kaže da je bio nervozan pred finale (na SP u Rimu), a nama u Zvezdi je svaka utakmica kao finale", rekao je Petrović po završetku meča.

Zvezda je pobijedila Dinamo iz Tbilisija rezultatom 5:2, čime je nadoknadila 0:2 iz prvog meča.

Dinamo je vodio sa 1:0 (autogolom trostrukog strijelca Dejana Lekića) i 2:1, Slavoljub Đorđević je isključen pri vođstvu crveno-bijelih od 3:2...

Pižon je priznao da je i sreća imala udjela u nezapamćenom "kam-beku" njegovog tima.

"Sve je ovo škola za nas. Ne smiju onako da se primaju golovi, ne smije onako da se dobije crveni karton. Sreća nam se osmijehnula, valjda ubuduće nećemo praviti ovakve greške".

Osvrnuo se i na reakcije dijela publike.

"Ljudi nam zvižde pri rezultatu 2:2, pri čemu mi igramo, imamo neke lijepe kombinacije, ali na semaforu je 2:2. Pa, ne može da se stalno pobjeđuje", podsjetio je Petrović.

Četvrta "Zvezdina zvezda" prvi put u trenerskoj karijeri je doživjela da se nađe na zemlji, poslije guranja od strane protivničkog fudbalera!?

"To je sve u žaru borbe. Dobro se završilo, da nije igrač isključen zbog mene", pokazao je Pižon koliki je džentlmen.

On je priznao da je kriv za incident, jer je šutnuo loptu kako bi "ukrao" koji sekund i dao svojim igračima šansu da se bolje postave.

"Možda sam malo pogriješio što sam šutnuo tu loptu, ali bio je veliki naboj. I oni su to radili nama u Tbilisiju".

Pižon ističe da ne bi bio nezadovoljan ni da je Zvezda, uz ovakvu igru, ispala iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Rekao bih da sam zadovoljan i da nismo prošli, jer su igrači pokazali da imamo neku igru i akcije. Nije bilo 'duvanja' lopte i preskakanja igre", kazao je on.

Petrović je opomenuo da će biti problema sa užom odbranom u narednom kolu, jer Đorđević kao vođa tog dijela ekipe neće imati pravo nastupa.

"Na toj poziciji imamo još Đorđa Tutorića i Ognjena Vraneša. To nam je što nam je, nismo pijani milioneri da bacamo pare. Znate koliko ovi naši igrači koštaju, pa su ipak nešto uradili. Neka to bude poziv potencijalnim sponzorima, jer nam malo fali da imamo pravi tim", poručio je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC