• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nije Trabzon, ali nije ni Baku

Partizan će se sa Žilinom boriti za "utješnu nagradu" kako je Slaviša Jokanović nazvao Ligu Evrope po ispadanju iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

 PARTIZAN: Nije Trabzon, ali nije ni Baku Izvor: MONDO

Crno-bijeli će Slovake ugostiti 20. avgusta, a revanš je na programu nedjelju dana kasnije.

"Svaki od potencijalnih protivnika je bio manje ili više težak, jer smo se uvjerili da svi danas igraju fudbal. Glavni zadatak nam je da se psihološki spremimo u hodu poslije meča sa Apoelom i da ostvarimo ono što smo prije početka sezone zacrtali - ulazak u jednu od evropskih liga", bila je prva reakcija Slaviše Jokanovića.

"Željeli smo Ligu šampiona, ali sada imamo priliku da ipak pobijedimo Slovake i sebi obezbijedimo još šest utakmica u Evropi", dodao je trener Partizana.

Potpredsjednik kluba Zoran Mirković rekao je da je Partizan mogao da dobije i težeg protivnika.

"Moglo je lakše, ali i teže, važno je da smo izbjegli Trabzon. Imaćemo vremena da analiziramo Žilinu. To je dobra ekipa, izbacila je splitski Hajduk, igra čvrst fudbal, sličan našem. Treba nam prolaz, a igrači moraju da prebrode šok od eliminacije iz Lige šampiona", rekao je Mirković.

Generalni sekretar Darko Grubor ocijenio je da je dobijen protivnik srednjeg kvaliteta, ali da Žilina nije za potcjenjivanje.

"Od naših mogućih protivnika Trabzon je bio najjači, a Baku najslabiji. Žilina je tim srednjeg kvaliteta, ali na osnovu našeg najnovijeg iskustva mislim da srpski klubovi ne bi trebalo da se previše razbacuju optimizmom u evropskim takmičenjima", smatra Grubor.

"Žilina zaslužuje poštovanje, izborili su plasman u četvrto kolo pobjedom u Splitu. Detaljno ćemo proučiti tu ekipu i uradićemo sve kako bi stadion bio pun, kao na utakmici protiv Apoela", dodao je generalni sekretar šampiona Srbije.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC