• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pirlo: Milan može do Skudeta

Fudbaler Milana Andrea Pirlo rekao je da nije prihvatio ponudu Čelsija jer veruje da će italijanski klub ove sezone Skudeto.

 Pirlo: Milan može do Skudeta Izvor: MONDO

Bivši trener Milana Karlo Ančeloti, koji je u julu preuzeo Čelsi, insistirao je na transferu Pirla na Stamford Bridž i činilo se da će 30-godišnji fudbaler otići u Englesku.

Medjutim, vlasnik Milana Silvio Berluskoni rekao je prošle sedmice da Pirlo neće preći u Čelsi, već da će karijeru završiti na San Siru.

"Znao sam da je Čelsi poslao značajnu ponudu. Zadužio sam svog agenta da me obavještava jer nisam želio da cijelo ljeto da provedem uz telefon", rekao je Pirlo za za “Gazeta delo Sport”.

"Nikada nisam želio da odem iz Milana. I prije razgovora sa Berluskonijem znao sam da ću ostati. Ančeloti je bio vrlo razočaran, ali mislim da je shvatio zbog čega sam donio takvu odluku", dodao je Pirlo.

Pirlo je rekao da vjeruje da Milan može do šampionske titule.

"Milan uvijek ima najviše ambicije i da nije tako odmah bih otišao u Čelsi. Želim da osvojimo titulu i uvjeren sam da je to moguće", rekao je reprezentativac Italije.

Čelnici Milana su u ljetnom prelaznom roku prodali Brazilca Kaku Real Madridu, a doveli su fudbalera madridske ekipe Klasa Jana Huntelara.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC