• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi start "orlića" sa Dujkovićem

Mladi reprezentativci Srbije počinju pripreme za prijateljski meč protiv Izraela. Dujković ushićen što prvi put radi u svojoj zemlji.

 Novi start "orlića" sa Dujkovićem Izvor: MONDO

Nova generacija "orlića" (igrači rođeni poslije 1. januara 1988. godine) sa novim selektorom Ratomirom Dujkovićem kreće u novi pohod ka Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Prvi test mlada reprezentacija Srbije imaće 11. avgusta u Novom Sadu u prijateljskom meču protiv Izraela (početak u 17.30 časova).

"Jasno je da ovaj dan i prvi trening sa momcima bude u meni neki poseban osjećaj. Poslije toliko godina, pet nacionalnih timova koje sam vodio, konačno radim u zemlji gdje sam rođen, kojoj pripadam. Imam veliki entuzijazam i želju da se i ovde dokažem kao selektor",
rekao je Dujković na okupljanju dijela reprezentativaca u beogradskom hotelu "M".

Dujkoviću su se u subotu javili golmani Živković i Danilović, tandem Crvene zvezde Vujadin Savić i Slavko Perović, Nemanja Tomić (Partizan), Miloš Živanović (Hajduk) i Jagoš Vuković (Rad), a u večernjim satima priključiće se i kvartet iz Partizana: Ljubomir Fejsa, Rajko Brežančić, Stevanović i Adem Ljajić.

Igrači iz inostranih klubova stizaće u etapama, a poslednji će se timu priključiti Miloš Bosančić, s obzirom da češki Liberec utakmicu u šampionatu igra u nedelju u večernjim satima.

Vremena za neki ozbiljniji rad i taktičke zamisli nema mnogo. Dujković, ipak, očekuje da napravi korak napred u stvaranju tima i atmosfere.

Ulaznice za utakmicu na stadionu "Karađorđe" prodavaće se po ceni od dvije, odnosno četiri konvertibilne marke u dinarskoj protivvrijednosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC