• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević: Računam na Vranješa

Autor mondo.ba

Selektora Bosne i Hercegovine Mehmeda Baždarevića odbradovala je vijest da je Ognjen Vranješ poslije dužeg vremena uspio da pronađe klub i potpiše za turski Gazijantepspor.

Popularni Meša u izjavi za banjalučki list "EuroBlic" poručio je da na Vranješa, koji je prije desetak dana potpisao za Gazijantep, ozbiljno računa u budućnosti.

"Vranješ je dobar igrač i već sam ga zvao. Zadovoljan je zbog toga što je uspio da potpiše dobar ugovor. Sigurno je da ćemo pratiti njegove igre i on nije otpisan. Ja ću da računam na njega u nastavku kvalifikacija. Svim igračima moramo da vratimo samopouzdanje", rekao je Baždarević.

Prema njegovim riječima, vrata "zmajeva" nisu zatvorena ni za Ognjenovog brata Stojana Vranješa koji igra za Lehiju Gdanjsk u Poljskoj, kao ni za Semira Štilića iz krakovske Visle.

"Poljaci nisu zanemareni. Imam ih u vidu i pratim svaki njihov korak. Znam da pružaju dobre partije u svojim klubovima i to im je najbolja preporuka", naglasio je selektor BiH.

Vranješ je ponikao u banjalučkom Borcu, igrao je za Crvenu zvezdu i kruševački Napredak prije odlaska u Šerif. Branio je boje i ruskog Krasnodara, Alanije iz Vladikavkaza i turskog Elaziga.

U dresu "zmajeva" upisao je 15 nastupa i postao prvi Banjalučanin koji je zaigrao na Mundijalima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC