• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad je Milanu i bod "puna kapa"

Autor mondo.rs

Nova slaba partija crveno-crnih, koji mogu biti srećni što im Empoli nije naneo četvrti poraz na San Siru u 2015. godini.

Milan je protiv Empolija većim delom utakmice bio u podređenom položaju, ali je u 40. minutu ipak poveo preko Matije Destra, koji je rutinski završio kontru Meneza i Bonaventure.

Goste primljeni gol nije obeshrabrio, već su nastavili strpljivo da "pletu mrežu" oko golmana Dijega Lopeza. Nagrada je stigla u 68. minutu, kada je veteran Masimo Makarone glavom sproveo loptu u mrežu, na centaršut Hisaja sa desnog krila - 1:1 (1:0).

Empoli je u 83. minutu imao idealnu šansu da napravi potpuni preokret, ali je Lopez u situaciji "1 na 1" sa Frančeskom Tavanom istrčao van kaznenog prostora i rukom sprečio najgore.

Golman Milana zbog toga je dobio crveni karton, a "rosoneri" su poslednjih nekoliko minuta odigrali sa devetoricom, jer je Gabrijel Paleta zbog povrede morao da napusti teren, nakon što je Filipo Inzagi obavio sve tri izmene.

Slavni klub ostaje u sredini tabele sa 30 bodova iz 23 meča, dok je Empoli sa 24 boda u "donjem domu", ali sa ovakvim igrama ne bi trebalo da strepi za opstanak.

Milan u 2015. godini ima samo jednu pobedu u Seriji A, i to nad poslednjeplasiranom Parmom, uz dva remija i četiri poraza. Od toga je dva puta izgubio na San Siru - od Sasuola i Atalante.

Kada se tome doda eliminacija iz Kupa (0:1 protiv Lacija u četvrtfinalu), pitanje je koliko još će Inzagi izdržati na klupi.

Legendarni golgeter preuzeo je prvi tim Milana po završetku prošle sezone, od nekadašnjeg saigrača Klarensa Sedorfa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC