• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo nije favorit da naslijedi Fergusona

Jednom će morati da dođe i taj dan, a kada dođe, ko će naslijediti Aleksa Fergusona na mjestu menadžera Mančester junajteda?

 Murinjo nije favorit da naslijedi Fergusona Izvor: MONDO

Škot je u jednom trenutku najavio da se povlači u penziju, ali se predomislio i već neko vrijeme ne pominje tu temu, iako ima 67 godina. Ser Aleks vodi Junajted od 1986. godine.

Engleski magazin "Pipl" tvrdi da trener Intera Žoze Murinjo, nekadašnji menadžer Čelsija, nije favorit da naslijedi Fergusona, iako se tako smatra na Ostrvu. Murinjo po odlasku iz Čelsija jeste izjavio da će se jednog dana vratiti u engleski fudbal.

Ipak, "Pipl" piše da će legendarnog trenera zamijeniti njegov zemljak, Dejvid Mojes, koji sa velikim uspjehom vodi Everton već osam godina.

Mojes je poene kod članova Borda Mančester junajteda, između ostalih i Ser Bobija Čarltona, stekao zahvaljujući činjenici da bilježi sjajne rezultate sa "karamelama", iako ima prilično skroman budžet i ekipu bez velikih zvijezda, ako i da gotovo nije "promašio" fudbalera kojeg je dovodio u svoje redove.

Junajted, iako je ovog ljeta samo od prodaje Kristijana Ronalda zaradio 93 miliona evra, očekuje štedljiva politika u budućnosti, jer većinski vlasnik, američka familija Glejzer, još otplaćuje kredit podignut za kupovinu kluba od oko 700 miliona funti.

Dok bude tako, Junajted neće trošiti veliki novac na pojačanja, a Mojes je dokazao da mu to nije neophodno da ima dobar tim.

Takođe, sam Ferguson je jedan od najvećih zagovarača Mojesovog dolaska na Old Traford.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC