• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena Akademija "Savo Milošević" u Bijeljini

Autor mondo.ba

Proslavljeni srpski reprezentativac Savo Milošević je u Etno-selu Stanišići kod Bijeljine otvorio akademiju za fudbalske talente od šest do 18 godina.

Pored Miloševića u školi će raditi Mitar Mrkela, Ivica Kralj i druga poznata imena srpskog fudbala, a cilj Akademije "Savo Milošević" je da se sačuvaju talenti, ne samo u Semberiji, od loše selekcije po klubovima. Jedan program je za uzrast od šest do 14 godina, a drugi za dječake od 14 do 18 godina.

"Pomagaće nam ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, koji su napravili programe sa Mrkelom i sa mnom. Plan nam je da dovodimo naše poznate igrače koji se bave trenerskim poslom. Poslednjih 20 godina znatno je opao rad sa mlađim kategorijama po klubovima. I u najjačim sredinama poput Partizana i Crvene zvezde slabo se radi sa djecom i to moramo promijeniti, jer su talenti svuda oko nas. U Semberiji naročito", rekao je Milošević, a prenio "Glas Srpske".

Pored rada sa mališanima, organizovaće se turniri i seminari za trenere. Sredinom marta počeće prvi treninzi upisanih dječaka u akademiju "Savo Milošević".

"Moj prvi trener u OFK-u je bio Aca Stefanović, koji nije bio fudbalsko ime, ali je bio fenomenalan trener i čovjek. Vjerujem da će se ovde pojaviti takva imena, koja vole djecu i žele da na njih prenesu svoje veliko fudbalsko znanje", rekao je Mrkela.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola

Kontakt telefon

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC