• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Ništa slađe od roštilja u dvorištu

Štoper Partizana tvrdi da se nije promijenio i da više voli da raspali roštilj, uz pivo, u dvorištu nego da jede sa Bekenbauerom u fensi restoranu.

 Krstajić: Ništa slađe od roštilja u dvorištu Izvor: MONDO

Mladen Krstajić zbog povrede nije igrao za Partizan u dvomeču sa Apoelom. Biće spreman tek za prvu utakmicu sa Žilinom 20. avgusta u Beogradu...

Fudbaler bogatog iskustva vratio se u srpski fudbal poslije devet godina pečalbe u Njemačkoj (Verder i Šalke). Vratio se u "svoj" Partizan.

Tvrdi da se nije promijenio.

"Sa 17 godina sam morao da napustim rodno mjesto i da sve počnemo ispočetka. Nije mi lako sada kada se sjetim tih dana, ali kao svoj glavni kvalitet doživljavam to što sam ostao isti. Mogu da sjednem u fensi restoran sa Bekenbauerom i da jedem skupu večeru, ali mi je mnogo bolji provod da u svom dvorištu napravim roštilj i da pijemo pivo. Prijatnije se osjećam tako", počeo je Krstajić priču za „Alo!“.

Imao je snažnu želju da se vrati u Partizan, a to je prvo saopštio Ljubi Rankoviću, sekretaru stručnog štaba.

"Kada sam mu pomenuo tu opciju, rekao je da se ne šalim, jer Partizan nema para da me plati. Kao da me Ljuba ne poznaje, pa ne zna da meni nisu pare sve u životu. Kada sam stigao u Srbiju, dočekao me na aerodromu i rekao da idemo da pregovaramo. Ja sam mu samo rekao: 'ajde da mi potpišemo ugovor. Dogovorili smo se za pet minuta. Jedino mi je bilo bitno da dobijem broj 20 na dresu. Taj broj me prati kroz cijelu karijeru i htio sam tako i da je završim. Dosadašnji vlasnik Raća Petrović se nije bunio, on je jedva dočekao slobodnu 'osmicu".


Mladen Krstajić sa suprugom Ljubicom ima troje djece - Svetlanu (13), Elenu (6) i Mateju (4).

"Oni su moje najveće blago. Svetlana je tatin ponos. Već govori tri jezika, španski, engleski i njemački, a želi da nauči i francuski. U kući se uvijek priča srpski, tako da neće imati problema. Cijela porodica željela je da se vratimo u Beograd. Supruga Ljubica i ja se razumijemo pogledima. Kada sam joj rekao da sam odlučio da se vratim u Partizan, rekla mi je da je ona to već znala. Njoj mnogo toga dugujem. Svi misle kako je život žena fudbalera lak, da je to samo šminkanje i jurnjava za krpicama. E pa nije, ona drži cijelu porodicu na okupu, vodi djecu u školu, sprema, kuva. Možda ima sat vremena slobodno za sebe. Nije to nimalo lako".

Nijemci nisu mogli da vjeruju da je Krstajić pristao da igra utakmicu za Šalke iako mu se supruga tek porodila (treći put). Nisu znali da je i prethodna dva puta, kada je dobio ćerke, bio u karantinu.

"Svetlana se rodila pred meč sa Zemunom, dok sam bio u Partizanu. Nisam smio ni da pomislim da od Tumbakovića tražim izlazak na dva sata. Druga ćerka Emilija je došla na svijet kad sam za reprezentaciju igrao protiv Velsa, dok se Mateja rodio pred važan meč Šalkea sa Bajernom. Nijemci su me u čudu gledali i pitali da li mogu da igram. Igrao sam, naravno, jer sam već dva puta prije toga iskusio da ne vidim dijete istog dana kada se rodilo".

Iskusni štoper kaže da nije sujevjeran, ali da ipak ne voli neparne brojeve.

"Parni brojevi su mi suđeni. Rođen sam na paran datum, klimu u kolima namještam na paran broj, sat isto tako namjestim minut ranije samo da je paran. Broj na dresu je 20. Drugari mi često u šali u kolima klimu namjeste na 21 stepen, ali ja odmah vratim", završio je priču Mladen Krstajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC