• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suljin sin "kupuje" Antića

Reprezentativci Srbije u utorak ujutro stižu u Pretoriju gdje će u srijedu u 19 sati na Super stadionu igrati prijateljski meč sa Južnom Afrikom.

 Suljin sin "kupuje" Antića Izvor: MONDO

Do konačnog odredišta stići će iz Frankfurta, gdje će većina internacionalaca sačekati grupu iz Beograda, dok će Nenad Tomović sam putovati iz Minhena.

Među putnicima su i trojica debitanata u timu Radomira Antića - Marko Milinković iz Košica, Radosav Petrović iz Partizana i golman Željko Brkić iz Vojvodine.

"Nadam se da će mi selektor Antić ukazati šansu... Gazim stepenik po stepenik, a sljedeće godine je Svjetsko prvenstvo, to je kruna karijere svakog igrača, makar proveo i nekoliko minuta na travi", ne prestaje da mašta Marko Milinković ni tokom razgovora za "Sportski Žurnal".

A i zašto bi prestajao kada mu se snovi ostvaruju...

"Bukvalno sam sa ulice kročio u Evropu. Trenirao sam dva mjeseca u beogradskom Sinđeliću, a onda sam u minut do 12 potpisao ugovor sa Košicama", prisjeća se 21-godišnji Čačanin rodom iz Beograda.

U prošloj sezoni proglašen je za najboljeg igrača slovačke lige, sa saigračem iz Košica Nemanjom Matićem debitovao je za mladu reprezentaciju...

"Đenova i Olimpijakos su bili jasni u namjeri da me dovedu. Veza je i dalje otvorena. Međutim, prije 20 dana u Košice je stigla ponuda Odenzea, koji ne pita za cijenu".

Nedavno je sa Košicama gostovao Slaviji iz Srpskog Sarajeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope što mu je probudilo emocije, pa je domaće navijače pozdravljao sa tri prsta.

Ekspedicija iz Slovače je do Sarajeva putovala autobusom 17 sati.

"Carinik me je na hrvatskoj granici pitao šta mi je Dušan Milinković Sulja. Kada sam odgovorio da mi je otac, on mi je vratio pasoš i poželio srećan put. Poslije 22 godine Hrvati se i dalje sjećaju mog oca", sa ponosom je pričao Marko Milinković o ocu, nekadašnjem bombarderu Rada i turskih i španskih klubova.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC