• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eto: U Interu je dobro zezanje

Nije tajna da veliki fudbaler, Samjuel Eto ima malo preku narav i da umije da se pokači sa saigračima, trenerom...

 Eto: U Interu je dobro zezanje Izvor: MONDO

Njegov transfer iz Barselone u Inter, ekipu poznatu po mnogo usijanih glava, počevši od trenera Žozea Murinja, nekolicina prokomentarisala je kao bacanje pikavca na benzinsku pumpu.

Ipak, Kamerunac kaže da mu je u Interu super i da se dobro zeza sa saigračima.

"Lijepo mi je ovdje, dobra je atmosfera i zezanje sa saigračima. I na terenu mi je super da igram sa Dijegom Militom", izjavio je Eto.

Međutim, on tvrdi da nije došao da se provodi, već da nastavi da nemilosrdno trese mreže kako je to radio u Barseloni (108 golova na 145 prvenstvenih utakmica).

"Zadovoljan sam kako igramo, mi smo tim koji kontroliše tempo utakmice, drži loptu i stvara mnogo šansi za gol", rekapitulirao je Eto meč Superkupa Italije iz Pekinga, u kojem je Lacio pobijedio njegov tim sa 2:1.

Napadač, koji je među nerazure došao u trampi za Zlatana Ibrahimovića, uz kusur na račun Intera od 45 miliona evra, samo je jedan u nizu igrača tog tima koji se slaže sa Murinjom da je Inter bio bolji rival, iako je izgubio.

Eto je bio strijelac na tom meču.

"Gol je dobar, ali bilo bi bolje da smo pobijedili. Dokle daješ golove, nemaš problema sa samopouzdanjem. Ako budemo nastavili ovako da igramo, biće mnogo golova i biće mnogo zabave. Da bih davao golove, moram da naučim nove taktičke kretnje, jer je uloga koju sam dobio u Interu potpuno drugačija od one koju sam navikao da igram", rekao je Eto.

Tandem Milito/Eto trebalo bi da gospodari Serijom A ove sezone, ali i Ligom šampiona.

"Prije meča sa Laciom, igrali smo samo 35 minuta zajedno. Siguran sam da ćemo se dobro slagati, jer smo odmah počeli da kombinujemo, dodajemo se... Kada se budemo sinhronizovali, 'naučili', biće mnogo prostora za golove".

"Nadam se da ćemo biti najjači tandem u Seriji A, ali takođe se nadam da će svaki od Interovih tandema, uključujući i Marija Balotelija i Davida Suaza, biti ubitačan", pomenuo je Eto i igrače, koji će šansu uglavnom tražiti sa klupe.

Eto priznaje da je malo "kratak" sa kondicijom, ali je ubijeđen da će uskoro biti "utegnut", kakav je uvijek i bio tokom karijere.

"Nisam sto odsto spreman i normalno je da ne budem spreman početkom avgusta. Da biste bili u formi, potrebno je bar mjesec dana treninga, a ja sam u Interu samo nedjelju dana", rekao je za kraj Samjuel Eto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC