• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na "Kamp Nou": Barselona na kolenima!

Autor mondo.rs

Kakav surov kraj fantastične serije Barse. Sve što su uradili u prethodnih 11 utakmica, Katalonci su prosuli ove subote.

Jedanast pobeda u nizu u svim takmičenjima, uz 42 postignuta gola, a onda surovo buđenje!

Fudbaleri Barselone doživeli su šokantan poraz od Malage u 24. kolu Primere, pred 79.000 ljudi na svom "Kamp Nou" stadionu - 0:1 (0:1), golom Huanmija u 7. minutu posle katastrofalne greške Danija Alveša, koji je želeo da vrati loptu do golmana Klaudija Brava, ali je zapravo asistirao gostu za lagan gol.



Do poluvremena, moglo je da bude i 0:3, jer su šanse promašivali Huanmi, posle sjajnog pasa Orte, odnosno Orta, posle akcije Rosalesa i loše reakcije Matjea.

Na prvu pravu šansu na utakmici Barselona je čekala do 84. minuta, kad je rezervista Pedro Rodrigez tukao iskosa sa desne strane u spoljni deo mreže!

Malaga je pobedila Barselonu prvi put od 2003. godine i prekinula niz od 12 poraza u Kataloniji.

Ovo je drugi poraz ekipe Luisa Enrikea kod kuće, u Primeri, posle onog gorkog u meču sa Seltom, 1. novembra (0:1, Larivej 55. minut), što je bila prva, istorijska pobeda tima iz Viga u Kataloniji. Između dva minimalna poraza kod kuće, Barsa je nadigrana samo još jednom, u San Sebastijanu, u meču sa Real Sosijedadom (1:0, Đordi Alba autogol u 2. minutu).

Od tada, Katalonci su na krilima Lionela Mesija zabeležili šest pobeda u La Ligi, a Argentinac danas prvi put nije dao gol na "svom" stadionu posle deset uzastopnih utakmica.

Pokušao je krajem prvog poluvremena iz slobodnjaka, ali nije bio precizan.

Barselona je u 24. kolo ušla sa bodom zaostatka za Realom, koji ovog vikenda gostuje Elčeu. Atletiko Marid je bio na "minus 6" u odnosu na Barsu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC