• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Harke umro prirodnom smrću

Autopsija obavljena u bolnici Univerzitario Kaređi u Firenci, pokazala je da je kapiten Espanjola, Danijel Harke, umro prirodnom smrću.

 Harke umro prirodnom smrću Izvor: MONDO

Tijelo dvadesetšestogodišnjeg fudbalera prebačeno je u Barselonu, gdje će u utorak uveče biti obavljena kremacija, u prisustvu porodice i najbližih prijatelja.

Navijači, koji već treći dan odaju počast Harkeu na novom stadionu Espanjola, moći će da se poklone njegovom kovčegu između 14 i 18 časova.

Harkeovo tijelo je zbog "papiroloških" problema ostalo u Italiji duže nego što je trebalo, pa je predsjednik kluba Danijel Sančez Libre imao pune ruke posla.

"Tužno je što se sve toliko odužilo. Možete misliti koliko je njegova porodica uznemirena. Od utorka počinjemo da se opraštamo od Danija, ali čini mi se da će to biti nemoguće", izjavio je Sančez Libre listu "As".

Harkeova porodica javno se zahvalila na podršci preko menadžera Mahika Dijaza, dok je devojka za sada uspjela da izbjegne pojavljivanje u javnosti. Ona je u osmom mjesecu trudnoće i treba da rodi ćerku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC