• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilotić već trenira sa Crvenom zvezdom

Milan Vilotić potpisao je ugovor u prostorijama FSB, a odmah potom otišao na Marakanu gdje je odradio prvi trening sa Crvenom zvezdom.

 Vilotić već trenira sa Crvenom zvezdom Izvor: MONDO

Milan Vilotić je trebalo da dođe u Crvenu zvezdu još na početku prelaznog roka. Onda se sve izjalovilo i poslednjih dana juna prekinuti su pregovori sa njegovim klubom, Čukaričkim.

Prije odlaska na pripreme u Ivanjicu Zvezda je čak bila rezervisala mjesto za Vilotića, koji je izrazio želju da pređe u klub iz Ljutice Bogdana, ali...

Mjesec dana kasnije transfer defanzivca Čuke i mlade reprezentacije Srbije u Crvenu zvezdu konačno je realizovan. Vilotić je u utorak popodne u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda potpisao ugovor sa crveno-bijelima, a pravo odatle otišao je na stadion i odradio prvi trening sa novim klubom.

Nezvanično, ugovor je potpisan na četiri godine, a visina obeštećenja poslovna je tajna dva kluba.

Crveni karton koji je Slavoljub Đorđević dobio u meču protiv Dinama iz Tbilisija natjerao je upravu Zvezde da brzo reaguje, a Vilotić je bio najbliži oku crveno-bijelih. Ipak, dodatno licenciranje igrača za poslednje, četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, dvomeč sa Slavijom iz Praga, obavljeno je prije nego što je Vilotić potpisao za Zvezdu, tako da će on moći da bude licenciran za Evropu tek ako crveno-bijeli preskoče Čehe i plasiraju se u grupnu fazu Lige Evrope.

Ipak, Vilotić, koji je rođen 22. oktobra 1986. godine, biće u kombinaciji za tim koji će u subotu početi prvenstvo Srbije utakmicom protiv Jagodine u gostima.

Mladi fudbaler je imao i nekoliko inostranih ponuda, ali su i on i Čukarički očigledno shvatili da je za sve tri strane najbolje da se igrač razvija u domaćoj sredini.

Tako će Zvezda na poziciji štopera imati Đorđa Tutorića, Đorđevića, omladinskog reprezentativca Vujadina Savića i mladog reprezentativca Vilotića.

U Zvezdi se radi i na angažovanju još jednog lijevog beka. Prema saznanjima MONDA, očekuje se dolazak nekoliko igrača na probu.

Što se tiče Luke Pejovića iz Mogrena, njegov dolazak u Crvenu zvezdu definitivno je otpao.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC