• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djukić: Igrači, dosta nametanja preko novina!

Svi oni koji preko medija pokušavaju da mi skrenu pažnju da ih zovem u reprezentaciju - na pogrešnom su putu, kaže Miroslav Djukić.

 Djukić: Igrači, dosta nametanja preko novina! Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Djukić poručio je pojedinim kandidatima za državni tim da uzalud pokušavaju da mu se nametnu izjavama, jer su jedini kriterijum za poziv u nacionalni tim partije na terenu.

"Svi oni koji izjavama u novinama pokušavaju da mi skrenu pažnju na sebe - na pogrešnom su putu, jer na takve tekstove ne obraćam pažnju. Moj stav je da svaki fudbaler mora da me partijama koje prikazuje ubedi da poseduje reprezentativni kalibar. Jedino je teren merodovan za moju konačnu odluku koga ću na kraju pozvati i, podrazumeva se, pri tom sam spreman da preuzmem odgovornost za poteze koje vučem", rekao je Djukić za "Press".

Srpski selektor prisustvovao je 132. večitom derbiju, posle koga su neki igrači Crvene zvezde upućivali otrovne strelice na njegov račun.

"Pažljivo sam odgledao večiti derbi, pomno pratim igre svih igrača koji mogu da nam budu od pomoći i nemam nameru da komentarišem bilo čije izjave. Ono što mogu da kažem to je da niko ne treba da se oseća kao da je otpisan. Tačno znam kakav profil fudbalera mi je neophodan za viziju igre koju imam i sigurno je da reprezentaciju neću da sastavljam po nekom ključu", naveo je Djukić.

Ono što su prokockali na "Marakani" crno-beli su nadoknadili u minulom prvenstvenom kolu i sada su na "plus 5". Prvenstvo će, ipak, biti zanimljivo, smatra Djukić, koji je predvodio Partizan u jedenjem delu sezone.

"Istina je da Partizan ima malu prednost, ali mislim da je isuviše rano da bi se otpisivala Crvena zvezda. Do kraja šampionata ima još dosta da se igra i, stoga, siguran sam da će se do samoga kraja voditi neizvesna trka", rekao je Djukić.

Selektor nacionalnog tima pažljivo prati previranja u našoj „kući fudbala", bez želje i namere da se meša u stvari koje nisu u opisu njegovog radnog mesta.

"Ukoliko svako od nas bude radio najbolje što može na svojoj „parceli", nikakvih problema neće biti. Na svaki način se trudim da izolujem igrače od svih dešavanja koja nemaju direktne veze s terenom, jer samo na taj način možemo da budemo od pomoći srpskom fudbalu i pokažemo pravo lice u kvalifikacijama za naredno Svetsko prvenstvo - zaključio je Djukić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC