• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman i Kuzmanović pod ruku u Primeru?

Srpski fudbalski internacionalci Mateja Kežman i Zdravko Kuzmanović ovog ljeta bi mogli da promijene sredinu i presele u Španiju.

 Kežman i Kuzmanović pod ruku u Primeru?  Izvor: MONDO

Prema pisanju "Parizijena", srpski napadač nije opcija za startera ni kod novog trenera Pari sen Žermena Antoana Kumburea, što pokušava da iskoristi španska Malaga.

Andaluzijski klub, koji je ovog ljeta već angažovao Srbina Milana Stepanova, dolazi u Pariz na pregovore i vrlo je moguće da će nekadašnji centarfor Partizana, PSV Ajndhovena, Čelsija, madridskog Atletika i Fenerbahčea biti pozajmljen španskom timu.

Srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović takođe bi mogao da napusti sadašnji klub - Fiorentinu koja je nedavno angažovala iskusnog vezistu Kristijana Zanetija iz Juventusa.

Iako je klub iz Firence u ljetnjem prelaznom roku odbio ponudu Sevilje vrijednu osam miliona evra, italijanski mediji pišu, da bi ona mogla da bude aktuelizovana ili čak povećana, obzirom da vezni igrač "orlova" na tržištu vrijedi oko deset miliona evra.

Kuzmanović, porijeklom iz okoline Modriče u Republici Srpskoj, u dosadašnjoj karijeri nastupao je za švjacarski Bazel prije odlaska na "čizmu", dok je u dresu reprezentacije Srbije zabilježio 19 nastupa i postigao dva gola.

Jubilarni 20. nastup uknjižiće najvjerovatnije u srijedu u Pretoriji, gdje će izabranici Radomira Antića igrati prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom, domaćinom narednog Svjetskog prvenstva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC