• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tulića čeka otkaz na klupi mlade selekcije BiH?

Selektora mlade reprezentacije BiH očekuju burni dani, koji bi mogli da rezultiraju otpuštanjem. Razlog - pozivao previše Srba!?

 Tulića čeka otkaz na klupi mlade selekcije BiH? Izvor: MONDO

Branimir Tulić podnio je Fudbalskom savezu BiH prijavu protiv svog pomoćnika Abdulaha Ibrakovića jer se nije pojavio pred put u Sloveniju.

Tulićev tim sastavljen od igrača mlađih od 21 godine, poražen je u Velenju od vršnjaka iz Slovenije (2:0), a banjalučki stručnjak sam je vodio ekipu, bez pomoći pomoćnih trenera Abdulaha Ibrakovića i Almira Hurtića.

"Ibraković, koji je trener Veleža, nije se pojavio dva puta u posljednja tri okupljanja i morao sam ga prijaviti. Vjerujem da će Fudbalski savez BiH na vrijeme reagovati i da ću znati što me u budućnosti očekuje. Ne znam ni da li ću voditi ekipu 4. septembra protiv Luksemburga", izjavio je Tulić.

Selektor mlade reprezentacije BiH dodao je da ima osjećaj kako se mu se podmeću klipovi kako bi se unio nemir uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2011. u Danskoj.

"Ništa nas neće skrenuti sa zacrtanog puta".

Međutim, šef struke "rođenih" rekao je da su u mostarskom klubu procijenili da je bolje da ostane i pripremi ekipu protiv Sarajeva, nego da ode u Velenje.

Sa druge strane, banjalučka štampa tvrdi da se Tuliću sprema otkaz iza kojeg stoji predsjednik FS BiH Sulejmen Čolaković i raznorazni menadžeri koji guraju svoje igrače u reprezentaciju kako bi im podigli cijenu.

Pored toga, banjalučki list navodi da je jedan od razloga smjene Banjalučanina podatak da je u reprezentaciju BiH pozvao devetoricu Srba!?


"Ja sastavljam tim i odgovoran sam za rezultate. Pratim formu svih igrača i sa svim klubovima i Savezom sam u korektnim odnosima", naglasio je Tulić.

BiH je u kvalifikacijama za EP 2011. godine u Danskoj svrstana u grupu sa Mađarskom, Luksemburgom, Velsom i Italijom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC