• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Pojačan UO, na Slaviju za 10 KM

Upravni odbor je dobio dvojicu novih članova, Aleksandra Antića i Slobodana Radojičića. Karte za meč sa Slavijom od 24. avgusta.

 ZVEZDA: Pojačan UO, na Slaviju za 10 KM Izvor: MONDO

Upravni odbor Crvene zvezde jači je za dvojicu članova. Na sjednici održanoj u četvrtak, na prijedlog predsjednika Vladana Lukića, izabrani su predsjednik Skupštine grada Beograda, Aleksandar Antić, i generalni direktor kompanije "Tojota Srbija", Slobodan Radojičić.

Lukić im je poželio dobrodošlicu:

"Hvala vam što se uz naš klub kada je najpotrebnije", rekao je između ostalog predsjednik Zvezde.

Na sjednici je razmatran i izvještaj o početku tamičenja u Jelen Superligi. Usvojen je izvještaj o dosadašnjem učešću u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dogovorene su i aktivnosti koje će uprava preduzeti u vezi sa dvomečom sa praškom Slavijom (20/27. avgust).

Upravni odbor je razmatrao izvještaj o dinamici potpisivanja sponzorskih ugovora i obaviješten je o toku pregovora sa novim sponzorima među kojima su i pregovori sa potencijalnim generalnim sponzorom.

Konstatovano je da se akcija "Veliki prijatelj za veliku Zvezdu" odlično razvija i da je već potpisano 20 sponzorskih ugovora vrijednosti od po 5.000 evra. Upravni odbor je donio odluku da predstavnici tri kompanije koji su potpisali ugovor prve nedelje akcije putuju sa Zvezdom u Prag.

Određene su i cijene ulaznica za revanš plej-ofa za Ligu Evrope sa Slavijom u Beogradu, 27. avgusta.

Karte za Sjever i Jug koštaće 400 dinara (oko 10 KM), za Istok duplo više, za Zapad 1.000 (25 KM), a za ložu 3.000 (75 KM).

Ulaznice će se naći u prodaji od ponedeljka, 24. avgusta, na blagajnama stadiona Crvene zvezde i Pakom šopovima širom Srbije.

Kao što je još ranije odlučeno, za meč sa Česima važiće sezonske karte.

Iz Ljutice Bogdana poručuju da neće biti nijedne besplatne ulaznice, a usvojen je zahtjev Delija da se od svake prodate izdvoji po 100 dinara za obnovu rusko-srpskog Manastira „Bogorodica Brainska“.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC