• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Nisam nanio štetu Partizanu

Trener crno-bijelih smatra da "medijske blokade" nije bilo iako niko iz ekipe nije smio da daje izjave. Očekuje podršku navijača protiv Borca.

 Jokanović: Nisam nanio štetu Partizanu Izvor: MONDO

Slaviša Jokanović je prekinuo "zakon ćutanja".

Trener Partizana je u utorak rekao da do konferencije za štampu pred utakmicu sa Borcem neće davati izjave i da je zabranio igračima da daju izjave.

U petak je održana konferencija pred početak šampionata, Jokanović je "progovorio". On i dalje vjeruje da klubu nije nanio štetu tom odlukom, kao i da to nije bila "medijska blokada".

"Apsolutno nisam nanio štetu klubu tom odlukom. Zabranio sam davanje izjava, jer više nisam želio da pričam o neuspjehu protiv Apoela u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nisam napravio medijsku blokadu, jer nisam izbacio novinare sa treninga. Želio sam mir za svoju ekipu i stojim iza te odluke", izjavio je Jokanović.

On je, uprkos neuspjehu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, istakao da Partizan mora da se okrene prvenstvenim utakmicama koje mu predstoje, kao i dvomeču sa slovačkom Žilinom u plej-ofu za Ligu Evropa.

"U novo prvenstvo ulazimo sa istim ciljevima kao i prethodnih sezona, a to je osvajanje trofeja. Čini mi se da se u dijelu javnosti, nakon ispadanja od Apoela, minimalizuju naše ambicije u domaćem prvenstvu i Evropi. Za nas su meč sa Borcem i utakmice sa Žilinom veoma važne".

Trener, koji je u posljednje dvije sezone sa Partizanom osvojio dvije duple krune, naveo je da je Borac ekipa sa kojom je njegov tim uvijek teško izlazio na kraj. Crno-bijeli će odbranu šampionskog trona započeti u subotu u 20 sati na stadionu u Humskoj.

"Utakmice sa Čačanima su tradicionalno nezgodne. Osim jedne prijateljske utakmice, nismo imali prilike da ih gledamo. U suštini, zadržali su ekipu od prošle sezone, uz dovođenje Milana Davidova, koji veoma dobar igrač što je pokazao igrajući u Vojvodini i Hajduku iz Kule".

Jokanović je kazao i da očekuje podršku navijača, iako je svjestan da je dio njih razočaran zbog poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Navijači su uvijek bili uz klub i očekujem da će tako biti i protiv Borca", zaključio je Slaviša Jokanović.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC