• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Biću spreman za Francuze

Štoper Mančester junajteda smatra da će mu nedostajati nekoliko utakmica, ali da će oporaviti i igrati 9. septembra.

 Vidić: Biću spreman za Francuze Izvor: MONDO

Radomir Antić, ali i svi navijači reprezentacije Srbije, mogu da odahnu. Bitke sa Karimom Benzemom i ostalim francuskim napadačima, 9. septembra u Beogradu (21.00), vodiće Nemanja Vidić.

Srbin iz Mančester junajteda ove godine nema sreće. Samo što se oporavio od jedne, stigla ga je druga povreda. Međutim, uvjerava da će biti spreman za naredni kvalifikacioni ispit.

"Počeo sam da treniram po specijalnom programu, radio sam već i sa ekipom, kroz dvije nedelje bi trebalo da budem na raspolaganju šefu Aleksu Fergusonu", rekao je Nemanja Vidić za "Blic".

"Nedostajaće mi za Francuze nekoliko mečeva, ali izboriću se sa tim problemom".

Na pitanje da li će protiv tima Rajmonda Domeneka igrati "na iskustvo", Vidić je uz osmijeh odgovorio:

"Nisam valjda toliko mator da moram već da igram na iskustvo".


"Biće veliki pritisak sa obe strane. Kao i kod nas, i u Francuskoj se već dva mjeseca priča samo o tom duelu. Razgovarao sam i sa saigračem Patrisom Evrom, razmišljaju o nama kao da su već dobili Rumuniju. Mislim da je najbitnije da hladne glave, psihički dobro uđemo u utakmicu. Francuzi su igrački definitivno favoriti naše grupe, ali smo i mi pokazali kroz prethodne utakmice koliko vrijedimo. Radi se o odlasku na Svjetsko prvenstvo, uz pune tribine možemo mi to".

"Crveni đavoli" će bez Vidića započeti odbranu krune u Premijer ligi.

"Ciljevi su nam isti, osvajanje titule i Lige šampiona. Istina je da će nam nedostajati golovi i partije Ronalda, kao i Teveza, ali vjerujem da će novajlije Valensija i Oven poboljšati kvalitet ekipe. Niko od njih ne očekuje da preuzmu ulogu Portugalca, ali ćemo morati kao kolektiv da djelujemo još moćnije, u šta uopšte ne sumnjam".

Neizbježna tema je i Zoran Tošić, koji je blistavom igrom za "orlove" u Južnoj Africi poslao poruku u selektoru Antiću, ali i Aleksu Frgusonu.

"Najvažnije za njega jeste da je prošao kompletne pripreme. U posljednjih šest mjeseci mnogo je napredovao, radio na fizičkom planu, ubijeđen sam da će od starta nove sezone dobiti šansu i da će dokazati da je s pravom u Mančester junajtedu. Slično očekujem i kad u januaru dođe Adem Ljajić - prvo mu slijedi period prilagođavanja, a onda da pokaže ono zbog čega je promovisan u jednog od najvećih evropskih talenata".

U Engleskoj se dosta očekuje od još jednog srpskog reprezentativca, pojačanja Volvsa, Nenada Milijaša.

"Milijaš je kao kapiten Zvezde, a i kroz igre u reprezentaciji, zaslužio šansu u najboljoj ligi Evrope. Pratim po medijima reakcije i vidim da su u klubu zadovoljni prije svega njegovim ponašanjem, pa onda i onim što pruža na terenu. Prvi utisak je mnogo bitan, očekujem od njega da nastavi u istom stilu. Mnogo je to bitno i za našu zemlju, veliki je to plus za srpske igrače i šansa da još neko dođe u Premijer ligu",
zaključio je Nemanja Vidić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC