• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žirkov: Bane je šaljivdžija

Ruskom reprezentativcu Juriju Žirkovu u periodu privikavanja u Čelsiju najviše pomažu Branislav Ivanović i Andrij Ševčenko.

 Žirkov: Bane je šaljivdžija  Izvor: MONDO

Bivši igrač CSKA iz Moskve propustiće početak engleske Premijer lige zbog povrede, što 18 miliona funti vrijednom pojačanju teško pada.

Osim toga, razdvojen je od prelijepe supruge Ine, s kojom kontaktira preko interneta jer još uvijek nije dobila papire za preseljenje u London.

"Još ne znam koliko ću da pauziram, sanjam dan kad ću ponovo moći da treniram punim kapacitetom, a o mečevima da ne govorim. Međutim, fizička kondicija mi se popravlja", rekao je Žirkov ruskom "Sport Ekspresu".

Njegov engleski jezik je još poprilično loš, pa mu glavnu podršku u privikavanju predstavljaju dvojica igrača koji odlično govore njegov maternji ruski jezik.

Riječ je o Srbinu Ivanoviću i Ukrajincu Ševčenku.

"Jedva sam čekao da se vrate sa obaveza u reprezentacijama Srbije i Ukrajine. Oni će me sigurno da oraspolože jer su jako duhoviti. Stalno zbijaju šale na moj račun", dodao je Rus.

Žirkov je moskvovskom dnevniku objasnio da je dobio novi nadimak.

"Pored njih, i ostali igrali sa Stemford bridža su me upoznali jer je neko donio poster iz ruske štampe mene i supruge Ine. Već su me prozvali ‘supermodelom’".



Bez obzira na poteškoće u adaptaciji, "ruski Ronaldinjo" je izrazio nadu da će mu se uskoro pridružiti bolja polovina, s kojom bi trebao da se preseli u komšiluk Baneta Ivanovića. Pod uslovom da Žoze Bosingva napusti londonske "plavce" o čemu se uveliko spekuliše.

"Ako Portugalac oslobodi stan i pređe u Bajern, odmah ću da se preselim blizu Baneta".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC