• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mojes: Siti je odvratan

Upornost sa kojom Mančester siti pokušava da privoli Everton da mu proda štopera Džoliona Leskota, prelila je čašu strpljenja Dejvida Mojesa.

 Mojes: Siti je odvratan Izvor: MONDO

Čovjek koji u Evertonu obavlja funkciju menadžera i ima kompletnu kontrolu nad dolascima i odlascima fudbalera, nazvao je ponašanje Sitija i svog kolege Marka Hjuza - "odvratnim".

Mojes je odbio ponude za Leskota od 15 i 18 miliona funti, a zatim i pismeni zahtjev samog fudbalera da bude prodan.

Hjuz je i poslije toga rekao da Leskotov transfer nije propao i da "Siti još uvijek pokušava da se dogovori sa ljudima iz Evertona, na kojima je da odluče hoće li biti transfera ili neće".

"Da je razgovor vođen na način na koji on predstavlja da jeste, ja bih svakako učestvovao u njemu. Sa mnom nije bilo nikakvog kontakta, nisam imao nijedan telefonski poziv, a u Evertonu sam ja osoba koja odlučuje", reagovao je Mojes.

"Imamo igrača koji može da igra dve pozicije, kojeg mnogo vrednujemo i želimo da ga zadržimo. A oni ga neprestano stavljaju u situaciju u kojoj je sada. Odvratno je kako Mančester siti pokušava da ga dovede. Jedino što su uspjeli da urade je da poremete naš klub", dodao je menadžer Evertona.

Mojes je istakao da je "Leskotova glava uzdrmana" mogućnošću dupliranja nedjeljne plate koju ima u Evertonu (sa 40 na 80 hiljada funti sedmično) i da nije sigurno da će nastupiti na utakmici prvog kola Premijer lige, u subotu uveče protiv Arsenala.

Prema njegovim riječima, nemoguće je da Siti plati 12 miliona funti za Gereta Berija, kojem je ugovor isticao 2010, a da nudi 15 ili 18 miliona za Leskota, čiji je ugovor sa "karamelama" na snazi još tri godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC