• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Imali smo sreće; Dodić: Kažnjeni smo

Trener Zvezde ocijenio da je njegov tim imao sreće protiv Jagodine. Trener Jagodine kaže da se protiv Zvezde ne smiju propuštati takve šanse.

 Pižon: Imali smo sreće; Dodić: Kažnjeni smo Izvor: MONDO

Proklestvo prvog kola je skinuto. Zvezda je poslije 12 godina dobila meč 1. kola kao gost, poslije čega se trener Vladimir Petrović-Pižon zadovoljno osmjehivao...

"Mogli smo i da primimo gol na početku utakmice, ali imali smo sreće. Domaći fudbaler (Vladimir Đilas) je u trećem minutu pogodio stativu, a poslije smo mi, u jednoj praktično, rekao bih možda ravnopravnoj igri, na kraju prvog poluvremena postigli prvi gol koji je mnogo značio za nas", rekao je Petrović novinarima poslije utakmice, koju je Zvezda dobila 3:0.

Trener crveno-bijelih nije bio zadovoljan igrom svog tima na početku oba poluvremena.

"Malo je čudno da smo u prvih pet minuta u prvom i prvih 15 minuta u drugom poluvremenu igrali smušeno i to je protivnik mogao da iskoristi, ali smo imali sreće i poslije je sve došlo na svoje mjesto, i završilo kako treba. Jagodina ima solidan tim i njihovi napadači će zadavati muke drugim klubovima u nastavku prvenstva", ocijenio je Petrović.

Petrović je istakao da ga raduje što je na ovu utakmicu došao veliki broj gledalaca, prema nekim procjenama oko 9.000.

"Utakmica je bila otvorena i zato publika dolazi i ja se nadam da će dolaziti u još većem broju, kada vide da se igra ovako otvoreno", rekao je on i zahvalio se Delijama na podršci.

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je pobjeda Crvene zvezde "sasvim zaslužena".

"Zvazda je znala da iskoristi naše greške i iskoristi svoje prilike za razliku od nas, koji smo kod razultata 0:0 pogodili stativu, a poslije dva puta naši igrači bili su sami pred golmanom, i kad takve šanse propustite protiv Crvene zvezde ne možete se nadati pobjedi", rekao je Dodić.

On je dodao da je njegov tim ušao hrabro u ovaj meč, ali..."Prvi gol koji smo primili u posljednjem minutu prvog poluvremena mnogo toga je odlučio iako se nismo predavali i dalje smo stvarali šanse".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC