• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BSK: Srećo, gdje si?

BSK iz Borče je na debiju u Superligi Srbije poražen od Mladog radnika, ali je malo nedostajalo da napravi čudesan preokret.

 BSK: Srećo, gdje si? Izvor: MONDO

Mladi radnik je do 89. minuta imao rezultat od 3:0, ali je uporni domaćin za samo dva minuta postigao dva gola, a u sudijskoj nadoknadi, poslije šuta Matića, prečka je stala na put izjednačenju!

"Odlučilo je iskustvo, koje Mladi radnik ima. Promašili smo dosta šansi, pogotovo u prvom poluvemenu - Đukić, Alivodić i Matić", rekao je šef stručnog štaba BSK-a Šefki Arifovski.

Trener Mladog radnika Nebojša Maksimović rekao je da je zadovoljan rezultatom, ali je zamjerio svojim igračima kako su odigrali posljednjih pet minuta.

"Dato je pet golova, a isto toliko šansi je promašeno na obje strane. BSK je izuzetno kvalitetan tim, i imali smo sreću da damo golove u pravom trenutku, treći gol je i nas iznenadio. Sve što smo šutnuli, ušlo je. Imali smo sreću i u posljednjem, 94. minutu kada je Matić pogodio prečku. Neobiljnost mojih igrača u posljednjih pet minuta bila je evidentna", rekao je Maksimović.

Jedan od najperspektivnijih domaćih trenera Veličko Kaplanović, koji nema PRO licencu, pa mora da bude pomoćnik Arifovskom, uveren je da će BSK ostati u Superligi.

"Imamo cilj da afirmišemo mlade igrače, ali i da obezbijedimo opstanak. Vjerujem u ove momke i ispunjenju tog cilja. Đukić je jedini igrač u ovoj ekipi, uz Alivodića, koji je igrao superligu. Objektivno, Đukić danas nije bio miljenik sreće, imao je dve, tri situacije koje je ranije rješavao u svom stilu. Promašili smo dosta šansi, ali vratiće nam se, nadam se", rekao je Kaplanović.

On je ocijenio i da će Mladi radnik biti tvrd orah za mnoge ekipe u Superligi i da ekipa iz Požarevca ne bi trebalo da strepi za opstanak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC