• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger opet napravio čudo

Uoči starta Premijer lige, Arsenal su mnogi prežalili, ali prva utakmica nove sezone najjače lige na svijetu pokazala je da su oni još uvijek u vrhu.

 Venger opet napravio čudo	 Izvor: MONDO

Otišli su Adebajor i Ture, pa su mnogi na Ostrvu brzopleto procjenili da "tobdžije" ni ove sezone neće uraditi ništa.

Ali, mladići koje vodi Arsen Venger naigrali su se fudbala već u 1. kolu i na gostovanju Evertonu u Liverpulu očitali veliku lekciju (6:1). Čak šest komada u mreži Evertona, pa su britanski mediji u nedjelju puni hvale za Arsenal.

Mnogi su sada okrenuli ploču, što nije promaklo Arsenu Vengeru.

"Prvo su mnogi govorili da nemamo takmičarsku ekipu, a sada, pak, govore da smo superfavorit. Pa, to je u najmanju ruku čudno. Ono što ja mogu da primjetim i što je ispravno reći jeste da je ovo tek prva utakmica i da je naš cilj da nastavimo da dajemo maksimum. Treba da ostanemo na zemlji. Sazreli smo i to je dobra osnova da nastavimo u ovom stilu", rekao je Venger.

Denilson, Galas, novajlija Tomas Vermalen, zatim dva puta Sesk Fabregas i na kraju Eduardo da Silva golovima su raznijeli Everton na njegovom Gudison parku.

"Malo sam i ja iznenađen ovakvim rezultatom, pogotovo na Gudisonu. Everton nije bio na svom nivou, ali mi smo sa druge strane pokazali veliku koheziju, timski duh i želju da igramo zajedno, što su i glavni razlozi pobjede", rekao je Venger, čija je ekipa prošle sezone sa 37 golova bila najefikasnija na gostovanjima.

Dvostruki strijelac Sesk Fabregas golove je posvetio svom bliskom prijatelju, kapitenu Espanjola Daniju Harkeu koji je preminuo 8. avgusta.

Španac se osvrnuo i na odlazak Adebajora i Turea iz ekipe.

"Oni su sjajni igrači, ali nisu željeli da ostanu u Arsenalu. Odlazak je za obojicu bilo najbolje rješenje, ali mislim i za Arsenal, jer želimo igrače koji su posvećeni, koji žele da budu u timu i koji žele da zajedno napravimo nešto veliko", rekao je kapiten Arsenala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC