• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Jokanu rođendan, poklon u četvrtak

U Zemunelu se u nedjelju radilo, ali i nakratko slavilo. Ne samo uspješan start u prvenstvu, već i rođendan Jokanovića.

 PARTIZAN: Jokanu rođendan, poklon u četvrtak Izvor: MONDO

Dan poslije ubjedljivog starta u novom fudbalskom Srbije (protiv Borca 5:0), trener Partizana Slaviša Jokanović u nedjelju je zakazao uobičajeni trening, a igrači su ga iznenadili.

Mladen Krstajić "provalio" je ostalim saigračima da Jokanović slavi 41. rođendan, na šta su svi skočili i stali u red da čestitaju šefu. Poklon bi trebalo da mu daju u četvrtak, kada crno-bijeli igraju prvi meč protiv slovačke Žiline u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Pokloni teško da stižu sami od sebe. Imamo utakmicu koja je za mene i moju ekipu jako bitna i pkušaćemo da dođemo do nekog rezultata koji može da nam da garancije za revanš u Slovačkoj. Naše ambicije su uvijek iste, nekad ih ispunimo nekad ne, ali bez njih ne ostajemo", rekao je Jokanović novinarima u "Zemunelu".

Pobjeda bez primljenog gola, to je rezultat koji bi, prema Jokanoviću, otvorio put Partizanu u revanšu za konačan uspjeh.

Ipak, Jokanović ponovo upozorava da se Žilina ne smije potceniti. "To dobra ekipa, dobro organizovana, igra dobar fudbal, eliminisala je Hajduk i bilo bi opasno shvatiti je kao neozbiljnu".

Upitan da li su igrači Partizana kadri da se izbore sa pritiskom, Jokanović je odmahnuo rukom.

"Ovde se ne trpe dva od tri moguća rezultata u fudbalu. To je realnost u ovom klubu i toga smo svi svesni i drugog izbora nemamo. Za mene nije opterećenje, jer radim ono što sam radio cijeli život i spreman sam na svaku opciju, uvijek tražeći ono što interesuje mene i moju ekipu, a to je pobjeda".

To što se u štampi svakodnevno piše o njegovoj mogućoj smjeni, Jokanovića uopšte ne dotiče. "Ja sam ovdje i radim svoj posao. Dok god dolazim, znači da sam na poslu i da sam trener. Kad jednog dana ne budem došao, obavijestiće vas koji su razlozi".

Partizan je odigrao kvalitetan meč na premijernom meču u novom fudbalskom prvenmstvu Srbije, a Borac je ispraćen sa pet komada u mreži. Da li je to Partizan kakvog Jokanović želi?

"Fudbal je dug proces. Odigrali smo kvalitetno, došli smo do nekih svari koje smo tražili, ali te stvari treba ponavljati. Ponavljam, u ovom klubu ne postoje ni poraz, ni nerešen rezultat. U svakom slučaju, ohrabrujuće izdanje Partizana, ali nama treba mnogo truda, snage i znanja da bismo neke stvari ponavljali. Voljeli bismo da možemo da ponovimo igru kao protiv Borca, ali vidjećemo šta možemo da uradimo protiv Žiline koja igra drugačije".

U četvrtak, Jokanović neće moći da računa na Lamina Dijaru i Radosava Petrovića, koji imaju parne žute kartone.

Ko će igrati umjesto njih?

"Njihov izostanak nadoknadiće neki drugi igrači, sasvim logično. Uvijek će biti situacija kada vam neki igrač iz raznih razloga nedostaje. Njih dvojica će nam faliti, ali pojaviće se druga dva. Ali, ne bih o tome".

Problem je i povreda Ljubomira Fejse, koji protiv Borca nije ni bio u kombinaciji za tim. Jokanović kaže da se nada da će i na njega moći da računa u četvrtak, ali je naglasio da ga raduje povratak oporavljenog Krstajića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC