• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Borca tužio FS BiH sudu u Lozani!

Autor mondo.ba

Nekadašnji igrač i funkcioner Borca Branislav Krunić, zbog navodnog duga banjalučkog kluba od 52.000 KM, tužio je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine Sudu za sportsku arbitražu u Lozani!

 Zbog Borca tužio FS BiH sudu u Lozani! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Krunić je izgubio spor na svim instancama u BiH, od Gradskog fudbalskog saveza do Komisije za status fudbalera FS BiH, pa je odlučio da se žali i Sudu Sudu za sportsku arbitražu u Švajcarskoj.

Po njegovom mišljenju, "odbijenicama" u Savezu "kumovali" su predsjednik Borca Draško Ilić i član Upravnog odbora Darko Ljubojević, koji obavlja i funkciju potredsjednika FS BiH.

"Tražio sam razgovore s upravom Borca oko izmirenja duga, ali oni to nisu željeli pa sam bio prinuđen da podignem tužbu kako bih zaštitio svoja prava. Čak sam bio spreman da pristanem i na manji iznos, ali ni to nisu htjeli da isplate", izjavio je Krunić za "EuroBlic" i dodao da u BiH nije mogao da dobije spor zbog uticaja ljudi iz Borca na Savez.

I ŽIŽOVIĆ "PRESAVIO TABAK"

Postupak kod Gradskog fudbalskog saveza Banjaluke pokrenuo je i Mladen Žižović, fudbaler bijeljinskog Radnika od ovog proljeća.

"Informisani smo da je Žižović tužio Borac prije nekoliko dana i sad čekamo rasplet situacije", rekao je Robert Zrilić.

Prije doskorašnjeg veziste crveno-plavih, banjalučki klub su zbog dugovanja takođe tužili Vule Trivunović i Marko Maksimović.

Zato je uvjeren da će u njegovu korist da presudi Sud za sportsku arbitražu u Lozani.

"Vjerujem da ću dobiti ono što mi pripada, a osim toga Borac će morati da plati i troškove postupka", naglasio je bivši sportski direktor "Velikana iz Platonove".

Njegov nasljednik na funkciji u banjalučkom klubu Robert Zrilić potvrdio je da je upoznat sa Krunićevim namjerama, ali je odbacio bilo kakvu odgovornost Borca.

"Sve instance u BiH su odbacile Krunićeve žalbe, što potvrđuje da mu Borac nije dužan novac koji traži. To je za nas dovoljno i nema razloga da se oko toga raspravlja", rekao je Zrilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC