• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Neću se ubiti ako ne prođemo Žilinu

Kapiten Partizana poručuje da Evropa na trpi greške i da protiv Slovaka mora da se igra sa poukama izvučenim iz neuspjeha sa Apoelom.

 Đorđević: Neću se ubiti ako ne prođemo Žilinu  Izvor: MONDO

U ušima fudbalera Partizana više ne odzvanja "petarda" pukla u subotu uveče u Humskoj 1. Ubjedljiva pobjeda na prvenstvenoj premijeri nad čačanskim Borcem je zaboravljena, jer već u četvrtak (20.15) crno-beli dočekuju Žilinu u plej-ofu za Ligu Evrope.

"Nismo u meč sa Kipranima ušli euforični već se nismo adaptirali na njihovu igru, pa su oni zasluženo pobijedili. Vidjeli smo gdje smo grešili i nadam se da ćemo greške ispraviti protiv rivala sličnog kvaliteta, Žiline", ocenio je kapiten Nenad Đorđević.

Protiv Apoela je pritisak na igrače bio manji, jer su imali rezervnu varijentu - Ligu Evrope. Sada nema popravnog. Ispadanje od Žiline značio bi oproštaj od Evrope za ovu sezonu.

"Pritisak jeste veliki, svi očekuju da ćemo proći. Ako ne prođemo, sigurno je da se neću ubiti. Važno je da svi koji izađemo na teren damo maksimum", nastavio je Đorđević.

Iskusni štoper za neuspjeh protiv šampiona Kipra krivi nedovoljnu koncentraciju.

"Svaka šansa, čak i polušansa mora da se iskoristi. Evropa je nešto drugo, svaka greška se plaća", završio je Nenad Đorđević.

Lamin Dijara je prvenstvo otvorio sa tri gola u mreži Čačana i odmah poveo na listi strijelaca. Međutim, zbog žutih kartona neće moći da pomogne saigračima protiv Žiline, baš kao ni Radosav Petrović.

"Malo ću da se odmorim", bio je Senegalac raspoložen za šalu.

Poslije utakmica sa Apoelom o Dijari su počele da kruže priče da ne igra dobro, jer je nezadovoljan ostankom u Partizanu. On demantuje te tvrdnje.

"Svašta se priča... Nisam ja takav tip to da radim. Uvijek sam isti, kad izađem na teren, želim da postignem gol. Ne želim da uradim bilo šta zbog čega bih se poslije kajao. Volim Partizan, ne mogu da volim nijedan klub kao Partizan i uvijek dajem sve od sebe. Ponekad može da se desi da mi ne ide, ali to nema veze sa mojom voljom", rekao je Lamin Dijara, a prenijeli su beogradski mediji.

Crno-bijeli će do meča sa Žilinom trenirati u večernjem terminu, a prema odluci trenera Slaviše Jokanovića, od ponedjeljka ponovo ne smiju da daju izjave.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC