• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekić: U Prag po gol

Najbolji strijelac Zvezde priželjuke pogodak u četvrtak. Direktor Adžić podseća da je ekipa potjcenjivana. Vilotić čeka debi.

 Lekić: U Prag po gol Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u usponu. Poslije podviga protiv Dinama iz Tbilisija, skinuta je i zla kob premijernih mečeva u šampionatu pobjedom u Jagodini (3:0), pa igrači Vladimira Petrovića Pižona sa optimizmom dočekuju prvu utakmicu plej-ofa za Ligu Evrope u četvrtak u Pragu (20 sati).

Doduše, optimizam je umjeren, a opreznost pred gostovanje Slaviji je logična posljedica respekta prema snazi i renomeu rivala.

"Dugo već čekamo taj okršaj i naravno da smo spremni. Moraćemo da budemo obazrivi i pametni kako bismo već na prvoj utakmici ostvarili povoljan rezultat za revanš pred punim tribinama našeg stadiona", rekao je Dejan Lekić.

"Ne bih da prognoziram rezultat, ali bih volio da postignemo gol u gostima. Najbolje bi bilo i da pobijedimo", dodao je najefikasniji igrač Zvezde, koji je na posljednje dvije utakmice postigao pet golova.

Lekić se osvrnuo i na svoj odličan početak sezone riječima:

"Nije to slučajno".

Upravo bi ta eliminacija Dinama poslije poraza od 0:2 u Tbilisiju trebalo da, prema riječima sportskog direktora Ivana Adžića, značajno podigne nivo igre ekipe.

"Pobjede u prva dva kola kvalifikacija za Ligu Evropa su nam psihološki mnogo značile. I sada ćemo morati da damo maksimum da bismo uopšte imali šansu da prođemo dalje. Ponavljam, mi možemo da igramo borbeno protiv svakog, ali ako potcenimo protivnika možemo da izgubimo i od slabijeg tima", naveo je Adžić.

Prvi operativac kluba iz Ljutice Bogdana izrazio je uvjerenje da će svi novi igrači opravdati poverenje iako se u mnoge od njih sumnjalo.

"Sve vrijeme smo znali šta radimo. Ovo je mlad i talentovan tim i tek kroz određeni period će pokazati koliko može. Mnogi su nas potcenjivali, govorili da smo za peto mjesto u domaćem prvenstvu, ali sada nas ti isti respektuju", dodao je Adžić.

Tek nedavno pristigli Milan Vilotić još nije dobio priliku da debituje za crveno-bijele, ali bi to mogli da se desi upravo u Pragu, pošto je uprava beogradskog kluba uspela da ga, uprkos kasnom transferu, registruje za plej-of za Ligu Evrope.

"Ne znam hoću li debitovati, pošto sam kratko u timu. Ali, svakako da ću, ako zatreba, biti spreman da odgovorim zadatku. Daću i više od svog maksimuma, kao i svi oni koji budu na terenu", rekao je Vilotić, koji je u Zvezdu stigao prošle nedjelje iz Čukaričkog.

"Atmosfera je sjajna, saigrači su mi mnogo pomogli i osećam se kao da sam mnogo duže u klubu. Tenzije naravno ima, bilo je i pred duel sa Jagodinom, ali to je normalno za klub kakav je Crvena zvezda", završio je Vilotić.

Inače, Crvena zvezda je dobila još jednog sponzora, kompaniju "Euromoda".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC