• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Milijaš u timu kola!

Srpski reprezentativac Nenad Milijaš uvršten je u idealni tim prvog kola Premijer lige, koji je sastavio sajt TV stanice Eurosport.

 PREMIJER: Milijaš u timu kola! Izvor: MONDO

"Igrali smo dobro, ali nam sreća je u odsudnim trenucima bila na strani Vest Hema. Šteta, zaslužili smo nešto iz te utakmice, bar bod", rekao je Milijaš o utakmici sa "čekićarima".

Eurosport je izdvojio 11 fudbalera uporedivši ocjene koje im je dodijelilo šest nacionalnih dnevnika - San, Dejli Star, Dejli Miror, Dejli Mejl, Tajms i Gardijan.

Milijašov nastup ocijenjen je kao svijetla tačka u igri Vulverhemptona.

Eurosport navodi da je jedan od najzaslužnijih za pobjedu Vest Hema (2:0) bio golman Robert Grin, koji se zato i našao u najboljem timu minulog vikenda. Mjesta je bilo i za njegovog saigrača Marka Nobla, koji je postigao prvi gol na stadionu Molino.

"Vest Hem je kvalitetan tim, ipak su završili prošlu sezonu na devetom mjestu. Sezona je duga, igraće se mnogo utakmica, međutim, moramo što prije da počnemo da pobjeđujemo. Ovaj klub i tim zaslužuju da ostanu u Premijer ligi", istakao je Milijaš.

U tim kola izabrani su još dvostruki strijelci - Didije Drogba (Čelsi), Sesk Fabregas (Arsenal) i Vejn Runi (Mančester junajted).

Tu je i tandem Hala, Endi Doson - Majkl Tarner, Tomas Vermalen (Arsenal), Đordi Gomez (Vigan) i Mika Ričards (Mančester siti).

Najbolju prosječnu ocjenu - osam i po - zaslužili su Drogba i Grin, dok su Milijaš, Fabregas, Runi, Nobl, Gomez i Vermalen ocijenjeni "osmicama".

(Beta, foto: wolves.co.uk)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC