• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžers nije udario po Džerardu, ali...

...nije ga ni opravdao. Pročitajte šta je menadžer Liverpula rekao o neverovatnom potezu odlazećeg kapitena tokom derbija sa Mančester junajtedom.

Ako Liverpul naredne sezone ne bude igrao u Ligi šampiona, neće moći da se kaže da je to samo i isključivo zbog dva poraza od Mančester junajteda ukupnim rezultatom 1:5, ali nema dileme oko toga da će rezultati dva derbija veoma uticati na konačan izgled tabele Premijer lige.

Posle 1:2 na "Enfildu", Liverpul je pao na pet bodova zaostatka za najvećim rivalom. Šest za Arsenalom, koji je treći.

Novi neuspeh kluba obeležio je kapiten Stiven Džerard koji je dobio direktan crveni karton posle svega 38 sekundi na terenu, prema tvrdnjama Bi-Bi-Sija.

Golovima Huana Mate, pre i posle Džerardovog isključenja početkom drugog poluvremena, i potom posle pogotka Danijela Staridža za 1:2, Junajted je pevajući napustio Mersisajd i ostavio domaćina u velikim problemima. Logično, novinari su posle utakmice pitali menadžera "redsa" Brendana Rodžersa za komentar Džerardovog poteza.

Konkretno, Džerard je za 38 sekundi drugog poluvremena, nakon što je zamenio Adama Lalanu, digao Matu u vazduh, a onda namerno stao Anderu Ereri na potkolenicu i bukvalno naterao Martina Etkinsona da ga posle nepunog minuta na terenu udalji sa svog poslednjeg derbija sa Junajtedom u karijeri.

Rodžers, međutim, nije ni udario po Džerardu, niti ga je opravdao! Samo je rekao...

"Stiven se izvinio igračima i meni u svlačionici, a potom i navijačima putem TV-a. To je verovatno bila frustracija, nismo bili dovoljno žustri u prvom poluvremenu, ali igrači su se dobro adaptirali", bilo je sve što je Rodžers rekao.

Mnogi su u ovom potezu Džerarda, mada će to teško biti dokazano, prepoznali osvetu na račun Rodžersa, koji ga je skolnio iz prvog tima posle odluke kapitena i legende da se na kraju sezone povuče iz kluba i ode u SAD.

Šta je po sredi? Ostavljamo vama da procenite. Tu je fotka Džerarda posle dva starta za 38 sekundi...



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC