• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Česi strijepe i od Zvezde i od Slavije

Mediji i javnost u Češkoj skeptični su pred utakmicu praške Slavije sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 Česi strijepe i od Zvezde i od Slavije  Izvor: MONDO

Preovladava mišljenje da ekipa Slavije neće uspeti da povrati ugled, okrnjen slabim nastupima u prvenstvu i na evrosceni.

"Fudbaleri su stegnuti i trčkaraju sa strane na stranu, odbrana kvari posao, napad ne ulazi u izgledne prilike", navodi Mlada fronta Dnes.

Lokalni komentatori zamjeraju Slaviji da ima velika imena u napadu, ali da je nakon ljetnog "kadrovskog zemljotresa" ostala odbrana "isuviše sklona greškama", kao i da tim uzalud traži vođu, koji bi mogao da povede ostatle igrače kada izgube samopouzdanje.

"Nismo se baš pokazali, ali vjerujem da će nas pobjeda podstaći", kazao je poslije meča sa Českim Buđejovicama (1:0) trener Slavije Karel Jarolim.

Slavija u duel sa Zvezdom, u četvrtak na svom stadionu u Vršovicama, ulazi sa ambicijom da se vrati na pravi put poslije neočekivanog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, od moldavskog Šerifa.

Mediji, a i sami igrači, ocijenili su da im je žreb za Ligu Evrope donio protivnika kojeg su se najviše pribojavali.

"Od mogućnosti koje smo imali, to je sigurno najteži rival. Moramo da računamo i na burnu atmosferu u revanšu na njihovom stadionu", nije krio zabrinutost trener Jarolim.

"Biće to veliki protivnik, ali mislim da imamo dobre šanse. U poslednje vrijeme Zvezda ima finansijske probleme i morala je da proda svoje najbolje igrače", veći je optimista od Čeha srpski fudbaler u redovima Slavije, Dušan Vasiljević.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC