• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Dobar i remi

U Zvezdi kažu da bi bili zadovoljni i remijem u Pragu. "Nećemo čuvati 0:0", poručuje Pižon.

 Pižon: Dobar i remi Izvor: MONDO

Na krilima pobjeda nad Dinamom iz Tbilisija i Jagodine na startu novog prvenstva Srbije, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde sa optimizmom odlaze u Prag na duel Slaviji u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Vladimir Petrović-Pižon je kao igrač bio poznat po ofanzivnoj filozofiji, a nešto slično želi da primjeni i sada kada je trener. Ipak, uoči olaska u Prag kaže da bi bo zadovoljan i remijem.

"Nećemo se povući i čuvati 0:0, probaćemo da damo gol. Mislim da su nam šanse podjednake, a bio bih zadovoljan neriješenim rezultatom", rekao je Petrović.

Crveno-beli u Prag odlaze u utorak uveče, a u četvrtak izlaze na megdan ekipi, koju je Petrović ocijenio kao "vrlo ozbiljnu".

"Gledao sam ih uživo i vrlo su ozbiljna ekipa, uvjek znaju šta hoće, insistiraju na svojoj igri, a to je gusta sredina, kojom stvaraju pritisak na protivnika, kradu lopte i prave šanse za dvojicu nezgodnih napadača. To je bit njihove igre", rekao je Petrović.

Osim igračkih kvaliteta, trener Zvezde istakao je i jaku organizaciju Slavije, koja je pretprošle sezone igrala u Ligi šampiona.

"Imaju jake sponzore, imaju nov tim, a kupuju igrače koje plaćaju milion dolara, što sve govori da su vrlo organizovani. Češki mediji im prave pritisak, ali ja znam kako igraju Česi - većinu golova postižu iz kombinacija. Možda je ovo još jedna kombinacija, ali ne treba to da nas zanima", rekao je Petrović.

Zvezda neće moći da računa na suspendovanog Slavoljuba Đorđevića, koji će meč propustiti zbog kartona. Igrač koji je trenutno u centru pažnje je Dejan Lekić, koji je u posljednje dvije utakmice postigao pet golova.

"Ne treba njega puno spominjati, on možda nije navikao na popularnost. Treba da ga pustimo da trenira, a on će se već dokazati, kao što se i sam izborio za ovo sada", rekao je trener Zvezde.

Kapiten Nikola Lazetić kazao je da je cilj njegovog tima da ponovi igru iz posljednje dvije utakmice.

"Cilj je da ponovimo igru iz posljednje dvije utakmice, da se borimo do posljednjeg daha i onda možemo da povoljnog rezultata. Treba da se bojimo svakog njihovog igrača, ali da to ne bude strah, nego oprez", rekao je Lazetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC