• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi: Matiću, dobrodošao!

Jedan od najpoznatijih engleskih i evropskih klubova, londonski Čelsi izrazio je zadovoljstvo angažovanjem Nemanje Matića.

 Čelsi: Matiću, dobrodošao!  Izvor: MONDO

Na sajtu Čelsija u utorak u ranim popodnevnim časovima objavljena je potvrda transfera Matića iz slovačkih Košica na Stamford bridž.

"Znam mnogo o Čelsiju, pratim taj klub godinama. Sa Branislavom (Ivanovićem) igram u srpskoj reprezentaciji i pričao sam sa njim o Čelsiju. Čim smo se videli posljednji put svašta sam ga pitao o londonskim 'plavcima'", rekao je Matić za sajt svog novog kluba, za koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Matić je, primjećuju novinari Čelsijevog sajta, relativno nepoznat navijačima svog kluba, zato su ga zamolili da se predstavi u nekoliko rečenica.

"Igram na sredini terena, imam dosta toga da ponudim, i naravno da napredujem. Uvjeren sam da ću svima pokazati zašto me je Čelsi doveo", rekao je 21-godišnji srpski fudbaler.

On je prošao Zvezdinu fudbalsku školu, a sa 18 godina otišao je u Slovačku. Bio je zimus na probi u Midlsborou, ali mu se nije dopalo hladno vrijeme.

U Čelsiju su uvjereni da će mu u Londonu biti mnogo ljepše. Početni problem u Čelsiju biće mu nepoznavanje engleskog jezika. Ali, tu je Bane Ivanović i još nekoliko fudbalera iz Istočne Evrope poput Andreja Ševčenka i Jurija Žirkova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC