• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk - nije Zakeroni, ali jeste Italijan

Splitski Hajduk, koji prolazi kroz agoniju na početku nove fudbalske sezone, doveo je za trenera 63-godišnjeg Italijana Edoarda Reha.

 Hajduk - nije Zakeroni, ali jeste Italijan  Izvor: MONDO

Mnoga imena provlačila su se kroz hrvatske medije prethodnih dana, uključujući i Alberta Zakeronija. Izgleda da je njegova cijena ipak bila previsoka za čelnike kluba sa Poljuda, pa su se okrenuli jefitnijem i nešto starijem Rehi.

"Velika mi je čast što sam ovdje, jer kao što vidite imam sijede vlasi i sjećam se Hajduka iz nekih drugih vremena, jednog velikog i poznatog kluba. Predsednik Joško Svaguša je pokazao veliki entuzijazam za napredak Hajduka i zbog toga sam jednim delom došao. Želim da vratim Hajduk tamo gdje mu je mjesto i nadam se da ću u naredne dve godine, na koliko sam potpisao ugovor, to i ostvariti", rekao je Italijan.

Navijači Hajduka očekuju da se klub digne iz bezdana u koji je počeo da tone. Ali, Italijan ne obećava čuda, i "ispalio" je jednu zanimljivu opasku.

"Osećam veliku odgovornosti i prema, na ovim prostorima nadaleko poznatim navijačima, za koje znam da su baš poput onih napuljskih vatreni i puni velikih očekivanja. Ipak, niko ne čini čuda, čuda je činio samo jedan čovjek, a on je završio na krstu", rekao je italijanski stručnjak.

Za kraj je obećao ono što svi kojima je Hajduk na srcu vole da čuju - "krećemo u potjeru za Dinamom!".

"Nevjerovatno je da ekipa koja se prošle godine borila za titulu prvaka sada ovako loše izgleda. Ja se nadam da ćemo to uspješno riješiti u najkraćem roku, jer želimo sve učinimo da već ove godine, po želji predsjednika, pokušamo da budemo prvaci. Naravno to će biti vrlo teško, ali daćemo sve od sebe. Sljedeće godine, naravno, šampionska titula je imperativ", rekao je Italijan.

(MONDO - foto: Index.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC