• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Lipi, gdje je poštovanje?!

Žoze Murinjo je kritikovao Italije Marčela Lipija zbog izjave da Juventus ima najveće šanse da ove sezone osvoji titulu prvaka u Seriji A.

 Murinjo: Lipi, gdje je poštovanje?! Izvor: MONDO

"Nisam čuo da je to rekao, ali ako je tačno to što sam pročitao, u pitanju je presedan. Nikada selektor reprezentacije, čovek sa velikom odgovornošćnu, nije javno predviđao ko će biti šampion te zemlje. Ako je to tačno, onda je Lipi pokazao nepoštovanje prema nama", izjavio je Murinjo za Interovu klupsku televiziju.

Portugalski stručnjak je prošle sezone sa Interom osvojio titulu prvaka Italije, što je "neroazurima" bio četvrti uzastopni trijumf u Seriji A.

"Normalno je da novinari prognoziraju takve stvari. Normalno je i da igrači i funkconeri Juventusa izjavljuju nešto slično, ali prvi put čujem da tako nešto radi i selektor", nije mogao Morinjo da sakrije čuđenje.

Lipi, bivši trener i Juventusa i Intera, odmah je reagovao i objasnio da svojom prognozom nije namjeravao da uvrijedi ni milanski klub, ni Murinja.

"Žao mi je ako je Murinjo interpretirao stvari na taj način. To je bila samo prognoza, jedna od mnogih koje se daju pred početak prvenstva. Tri godine unazad pričam da je Inter najjači tim, a sada sam prvi put spomenuo Juventus. Mislim da se pretjeruje u ovom slučaju", poručio je Lipi.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC