• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Optimizam - da, histerija - ne

Crveno-bijeli stigli u Prag gdje će u četvrtak igrati protiv Slavije. Predsjednik kluba, ali i igrači ne žele euforiju.

 Lukić: Optimizam - da, histerija - ne Izvor: MONDO

Crveno-bijela ekspedicija stigla je u utorak popodne u Prag poslije sat vremena leta i smjestila se u hotel "Diplomat". Već u 20 sati trener Vladimir Petrović Pižon poveo je igrače na trening na teren stadiona Strahov.

U srijedu će fudbaleri Crvene zvezde odraditi posljednji trening, na terenu stadiona Slavije na kome će u četvrtak u 20 sati igrati prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope sa praškim timom.

"Apsolutno respektujemo Slaviju, ali smo umjereni optimisti uoči prve utakmice", rekao je predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić za zvanični portal kluba.

"Kažem umjereni optimisti,, jer kod nas često taj optimizam pređe u histeriju, a to ne smije da se desi. Smatram da imamo ravnopravne šanse, međutim, neke stvari na utakmici ne mogu da se predvide, može svašta da se desi, pa ćemo vidjeti u kom pravcu će duel otiću u četvrtak".

Lukić smatra da domaći navijači neće "vezati" noge Zvezdinim igračima.

"Atmosfera na stadionu bi trebalo pozitivno da utiče na motivaciju. Ne smijemo da gubimo glavu. Potrebno je maksimalno ispuniti sve zadatke iz svlačionice. Ukoliko svako odradi svoj dio dogovora biće sve kako treba".

Predsjednik Zvezde vjeruje u Pižonov sastav, ali ne dozvoljava euforiju.

"Bio sam optimista na početku, slično i sada razmišljam. Daleko od toga da je posao završen. Bitno je da je ekipa pokazala da ima kvalitet, tako da je i javnost počela da vjeruje u nju. Ipak, svaka utakmica je novi izazov i svjesni smo da jedna loša partija može da poništi mnogo toga", zaključio je Vladan Lukić.

Na isti način razmišlja i desni bek, Pavle Ninkov, jedan od najboljih igrača Zvezde u novoj sezoni.

"Svi smo sa obe noge na zemlji i smeta nam što se stvara euforična atmosfera. Niko ne smije da zaboravi da je Slavija klub za apsolutni respekt i, po meni, favorit u našem dvomeču. Na strani češke ekipe je uigranost i iskustvo, motiv je jednak, pa nam zato predstoji 180 minuta teške borbe kako bismo eventualno došli do cilja. Nismo prijetili Jagodini pa nećemo ni Slaviji, nemamo na to pravo", rekao je Pavle Ninkov.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC