• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Bane i Milijaš asistirali za pobjede

Bane Ivanović i Nenad Milijaš u utorak su slavili u mečevima 2. kola Premijer lige.Čelsi savladao Sanderlend 3:1, a Vulvsi su dobili Vigan - 1:0.

 PREMIJER: Bane i Milijaš asistirali za pobjede Izvor: MONDO

Ako su fudbaleri Čelsija ostali dužni svojim navijačima zbog neubjedljivog trijumfa u prvom kolu Premijerprotiv Hala (2:1) iskupili su se u utorak na gostovanju Sanderlendu.

Ekipa Karla Anćelotija držala je sve konce u rukama na Stadionu svjetlosti, napadala i na kraju zasluženo upisala nova tri boda – 3:1.

Istina, Sanderlend je poveo u 18. minutu preko Benta, kojem je to bio drugi gol u isto toliko utakmica, ali ispostavilo se da je to bila tek neopreznost Čelsijeve odbrane u kojoj se za razliku od meča sa Halom našao i Bane Ivanović.

Srpski reprezentativac dobio je priliku umjesto Rikarda Karvalja koju je opravdao vrlo dobrom igrom, ali i asistencijom kod izjednačujućeg gola.

Lampard je u 52. minutu izveo korner, a Ivanović je na prvoj stativi proslijedio loptu glavom do Balaka, kojem nije bilo teško da zatrese mrežu za izjednačenje.

Potpunu terensku inicijativu Čelsi je krunisao u 60. minutu kada je Lampard sigurno izveo najstrožu kaznu, nakon što je u šestanestercu oboren Drogba, a konačnih 3:1 djelo je Deka u 70. minutu.

Osim Baneta Ivanovića u utorak naveče slavio je i Nenad Milijaš u dresu Vulverhemptona. “Vukovi” su ostvarili minimalnu pobjedu na gostovanju Viganu, a bivši kapiten Crvene zvezde proveo je na terenu 55. minuta i asistirao kod pobjedonosnog pogotka. Izveo je prekid, a Kiog je glavom loptu proslijedio u mrežu.

U srijedu su na programu još četiri meča drugog kola, a preostale utakmice su odložene zbog učešća evropskih klubova u evropskim takmičenjima.

PREMIJER LIGA, 2. KOLO:

Sanderlend – Čelsi 1:3 (1:0)
/Bent 18 – Balak 52, Lampard 61 penal, Deko 70/

Vigan – Vulverhempton 0:1 (0:1)
(Kiog 5/

Srijeda:
Birmingem – Portsmut
Barnli – Mančester junajted
Hal – Totenhem (20.45)
Liverpul – Stouk (21.00)

ODLOŽENO:
Vest Hem – Aston Vila
Arsenal – Bolton
Fulam – Blekburn
Mančester siti – Everton

TABELA: Čelsi (+1) 6, Arsenal 3, Mančester siti 3, Stouk 3, Vest Hem 3, Totenhem 3, Fulam 3, Mančester j. 3, Vigan (+1) 3, Sanderlend (+1) Vulverhempton (+1) 3, Hal 0, Liverpul 0, Bolton 0, Portsmut 0, Birmingem 0, Aston vila 0, Blekburn 0, Barnli 0, Everton 0 bodova

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC