• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni njega iz tima, on njih na sud

Goran Pandev tvrdi da je imao dozvolu za odlazak iz Lacija i da je sklonjen iz tima nakon što na adresu kluba nije stigla dovoljno dobra ponuda.

 Oni njega iz tima, on njih na sud Izvor: MONDO

Makedonski reprezentativac Goran Pandev zaprijetio je Laciju tužbom, jer ga je trener Davide Balardini odstranio iz ekipe pošto su propali pregovori sa klubovima zainteresovanim da ga kupe.

Pandev tvrdi da je imao dozvolu za odlazak iz rimskog kluba, ali je sklonjen iz tima nakon što je Lacio odbio ponude koje su, po mišljenju uprave, bile niske.

Advokat Matija Grasani potvrdio je italijanskoj televiziji Skaj da je čelnicima Lacija poslao telegram upozorenja, u kojem zahtjeva da jedan od najboljih strijelaca "nebeskoplavih" u roku od tri dana bude vraćen u ekipu.

"Ako Pandev i dalje bude van ekipe, bez zvaničnog obrazloženja trenera, ovakvo ponašanje moraćemo da okvalifikujemo kao siledžijsko. To je kao da ste muzičar koji učestvuje u svim probama benda, ali ga nikada ne pozivaju da svira", kazao je Grasani.

Pored Pandeva, u grupi "disidenata", kako ih nazivaju italijanski mediji, nalaze se Kristijan Ledezma i Lorenco de Silvestri.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC