• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žilina u Beograd došla sa puno optimizma

Fudbaleri Žiline došli su u Beograd sa optimizmom i željom da u prvom meču protiv Partizana naprave rezultat koji će im garantovati mirniji revanš.

 Žilina u Beograd došla sa puno optimizma Izvor: MONDO

Žilina je u prethodnom kolu izbacila splitski Hajduk, pa je tim dobio na samopouzdanju. Ali, ocjena iz slovačkog tabora je da je Partizan ozbiljniji rival od Hajduka.

"Izuzetno respektujemo Partizan, ali se nadamo da možemo prebroditi i ovu prepreku, jer u posljednje dve, tri godine igramo dobro protiv timova sa Balkana", rekao je trener Žiline Pavel Hapal.

On nije zabrinut zbog toga što se prva utakmica igra u Beogradu jer je "vidio dve strane Partizana" - jednu kada igra na domaćem terenu, a drugu kad gostuje.

"Partizanu će u prvom meču nedostajati dva važna igrača - (Radosav) Petrović i (Lamin) Dijara. To, međutim, ne mora ništa da znači, jer mi možemo i da pobijedimo, ali ćemo strepiti u revanšu, pošto će u crno-bijelom dresu igrati Lamin Dijara", smatra Hapal.

Mladi stručnjak slovačkog predstavnika u međunarodnim kupovima smatra da je svjestan kvaliteta igrača Partizana koji ima "mnogo jači individualni potencijal nego splitski klub" i na to posebnu pažnju treba da obrate njegovi fudbaleri.

"Žilina je ambiciozan klub i naš cilj je da igramo u Ligi Evrope. Partizan je iskazao neke slabosti u igri protiv Apoela, ali radi se generalno, o timu koji ima veliki broj dobrih fudbalera", rekao je Hapal.

Utakmica između Partizana i Žiline igra se u četvrtak od 20.15 sati na stadionu Partizana.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC