• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Stolica na klupi crno-belih

Autor mondo.rs

Nekadašnji napadač Partizana i Zemuna biće, uz Zorana Lončara, najbliži saradnik Zorana Milinkovića. Sastanak navijača, Milinkovića i Vazure.

 I Stolica na klupi crno-belih Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Novo-staro lice u Humskoj 1, Ilija Stolica (36)!

Petnaest godina pošto je iz španske Ljeide došao u Partizan da daje golove, Stolica se vratio da pomogne novom strategu Zoranu Milinkoviću, da ekipu odvede do "duple krune".

"Stolica je mlad trener, doskorašnji pomoćnik Milana Đuričića u kadetskoj reprezentaciji. Igrao je u Partizanu, posvećen je poslu i ima velike ambicije", objasnio je Milinković, u izjavi "Sportskom žurnalu".

Stolica će na utakmicama sedeti pored šefa struke, zajedno sa Zoranom Lončarom, koga je Milinković "povukao" iz OFK Beograda.

Od saradnika Marka Nikolića, ostaju trener golmana Radiša Ilić i kondicioni trener Miša Filipović, kao i sekretar stručnog štaba Milan Milijaš.

Ponudu da se uključi u rad nije prihvatio Vanja Radinović, nekadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, kao ni Igor Spasić, koji ostaje na klupi Teleoptika.

Zanimljivo je da se Milinković u ponedeljak u "Zemunelu" sastao sa predstavnicima Grobara, a prisutan je bio i generalni direktor Miloš Vazura.

"Sastanak je protekao u izuzetno prijateljskom i korektnom tonu. Raduje me da je kompletan klub angažovan na istom zadatku, da Partizan bude najbolji. Nadam se da ćemo mi, igrači i struka, uspeti u nameri da obradujemo navijače", rekao je Milinković za "Sport".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC