• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac oštećen za dva penala protiv OFK Beograda!

Autor mondo.rs

Zbog velikih propusta u meču OFK Beograd - Borac Čačak, glavni sudija Denis Trailović i njegovi pomoćnici verovatno neće više suditi superligaške utakmice do kraja sezone. I Danilo Grujić loše sudio.

Borac iz Čačka opravdano se žalio na arbitražu Denisa Trailovića i njegovih pomoćnika na utakmici protiv OFK Beograda na Karaburmi u 20. kolu Jelen Superlige.

OFK Beograd je pobedio 1:0, ali pitanje je kako bi utakmica bila završena da je Trailović dosudio najstrože kazne u korist Čačana u 80. i 90. minutu utakmice.

Sudijska komisija FSS analizirala je sporne momente sa te i drugih utakmica 20. kola i ocenila da je Trailović žestoko oštetio Borac, ne dosudivši dva penala za goste iz Čačka. Zato je višim instancama predloženo da on i njegovi pomoćnici više ne sude superligaške utakmice do kraja sezone!

Komisija je, takođe, utvrdila i da je glavni sudija utakmice Rad - Donji Srem, Danilo Grujić, loše obavio svoj posao. Tačnije, propustio je da dosudi penal za goste u 50. minutu meča. I za njega je predloženo "hlađenje", ali nešto blaže - nekoliko utakmica. Rad je, inače, pobedio 2:0.

Isto važi i za sudiju Roberta Kiš Čepegija koji je oštetio lučansku Mladost u utakmici protiv Novog Pazara, jer nije dosudio penal u 32. minutu za Lučance. Novi Pazar je odneo sva tri boda iz Lučana (3:1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC