• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Jadan Partizan, Jokan na meti Grobara!

Partizan očajno odigrao protiv Žiline. Na kraju 1:1, a mogao je lako da se dogodi poraz. "Jokane, odlazi", vikao cijeli stadion.

 LE: Jadan Partizan, Jokan na meti Grobara! Izvor: MONDO

Partizan po imenima ima, možda, tim za Evropu, ali je igrom daleko od nje!

Crno-bijeli su pred oko 15.000 gledalaca na svom stadionu odigrali mršavih 1:1 sa slovačkom Žilinom i imaće zaista težak zadatak da u revanšu za nedjelju dana izbore plasman u Ligu Evrope.

Kako su igrali, ne zaslužuju da se tamo nađu!

Na južnoj tribini stajao je ogroman transparent: "Ofanziva". Jasna poruka navijača šta se očekuje od igrača, koji su ih iznevjerili u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Od ofanzive nije bilo ni O!

Crno-bijeli su poveli u 15. minutu golom Klea sa penala, koji je dosuđen poslije prekršaja nad Moreirom. Portugalac je obrnuo jednog igrača Žiline, koji ga je zadržao rukama.

U 34. minutu, Žilina je izjednačila, takođe iz penala, koji je skrivio golman Mladen Božović, jer nije uspio da stigne do lopte pre Adauta, koji je i izveo penal i bio precizan.

Poslije izjednačujućeg gola stadionom u Humskoj prolomilo se: "Igrajte fudbal!".

Partizan je oštećen u 40. minutu, kada sudija iz Gruzije Levan Paniašvili nije dosudio očigledan penal nad Kleom. Umjesto toga Brazilcu je dao žuti karton.

Žilina je odigrala kvalitetnije, organizovanije, disciplinovanije i da su njeni fudbaleri bili malo prisebniji i da Mladen Božović nije izvanredno intervenisao u nekoliko navrata, mogli su već u Beogradu da riješe pitanje konačnog pobjednika.

Crno-bijeli su u većem dijelu meča izgledali iznenađujuće konfuzno i anemično, sa tek povremenim bljescima. Odbrana, koja bi trebalo da bude najiskusniji dio tima, u pojedinim momentima djelovala je potpuno izgubljeno.

Gotovo da Partizan nije ozbiljnije priprijetio tokom 90 minuta. Po koja iznenadna polušansa, neki iznuđeni korner, a onda očajan centaršut...

Ubjedljiva pobjeda na startu prvenstva protiv čačanskog Borca (5:0), očigledno nije pravi pokazatelj snage Partizana u Evropi. Jedno je Superliga Srbije, a nešto sasvim drugo Evropa. Pa čak i kada je protivnik slovačka Žilina!

"Igrate k'o p****", uzvikivao je cijeli stadion igračima, a na kraju meča glasno se čulo i: "Jokane, odlazi!".

Poslije utakmice, policija je spriječila vođe navijača da pođu do igrača i do Jokanovića, a jedan navijač je pred kraj utakmice spriječen da uđe u teren!

"Prije svega u prvom poluvremenu smo bili izuzetno slabi, a u drugom nismo uspjeli da preokrenemo rezultat. Navijači su rekli svoje mišljenje, a na potezu su drugi ljudi koji o tome treba da odlučuju. Partizan nije moja prćija i na drugima je da donesu najbolju odluku za Partizan", rekao je Jokanović odmah poslije meča i dodao da "Partizan mora da se nada da može da prođe dalje".

PARTIZAN: Božović - Đorđević, Gavrančić, Krstajić, Obradović - Fejsa, Tomić, Moreira, Ljajić - Bogunović, Kleo.

Igrali su još Brana Ilić i Srđa Knežević.

(R. J. i P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC