• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Ja ne bježim!

Jokanović kaže da i pored povika sa tribina neće "pobjeći iz Partizana". "Vjerujem u ovaj tim i možemo u Ligu Evrope", rekao je trener crno-bijelih.

 Jokanović: Ja ne bježim! Izvor: MONDO

Partizan je još jednom razočarao svoje navijače u novom pokušaju da ostane u evropskom društvu, ali i pored skandiranja Grobara, koji su tražili da ode, trener crno-bijelih Slaviša Jokanović na to ni ne pomišlja.

"Navijači su bili jasni, međutim moj stav se nikada neće promijeniti i ja neću pobjeći sa ovog mjesta, a na klubu je da povuče najbolje poteze bilo to za tri minuta, 12 sati ili mjesec dana. Partizan nije moja prćija i na drugima je da donesu najbolju odluku za Partizan", rekao je Jokanović poslije remija sa Žilinom 1:1 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Prije nekoliko dana Jokanović je proslavio 41. rođendan, a očekivalo se da mu igrači donesu poklon na utakmici protiv Žiline. Umjesto poklona, samo torta koja se istopila, bez svjećica i bez jagode...

Na pitanje novinara zašto je ekipa fizički nespremna, Jokanović je novinaru odgovorio: "To je vaše mišljenje, ja vaše mišljenje ne dijelim i ne znam na kom stručnom mišljenju to temeljite".

Upitan kolika je njegova odgovornost za ovako slabu igru Partizana, Jokanović je rekao da je ona "apsolutno najveća za sve rezultate".

Jokanović i dalje vjeruje da će se Partizan plasirati u Ligu Evrope.

"Moj posao je da vjerujem u svoju ekipu. Vjerovao sam i danas, iako smo igrali slabo, naročito u drugom poluvemenu. Vjerujem da možemo u Ligu Evrope. Vjerovao sam i u pobedama i u porazima i to se neće promijeniti. Partizan je mnogo veći i od mene i od bilo koga od nas i treba da odluči šta je najbolje za klub".

Trener Žiline, Pavel Hapal najavljivao je da je njegova ekipa došla u Beograd da izbori povoljan rezultat, možda i pobijedi. To je u potpunosti ostvarila, a krivac što se iz Beograda ne vraćaju sa još boljim ishodom, bio je golman Mladen Božović.

"Zadovoljan sam rezultatom, naravno moglo je i bolje. U drugom poluvremenu smo bili kompaktniji tim i nadam se dobrom rezultati u revanšu", rekao je Hapal.

Upitan da li je ovaj rezultat opasan po Žilinu, jer Partizan mora da igra ofanzivno sa Laminom Dijarom, Havel je odgovorio potvrdno. "Partizan je pokazao da je kvalitetan a i vraćaju mu se dva igrača".

(R. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC