• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari "preslišavali" fudbalere!

Grobari držali predavanje igračima u autobusu i u "Zemunelu". "Igrali ste kao pič***", poruka je Grobara igračima.

 Grobari "preslišavali" fudbalere! Izvor: MONDO

Još jedno loše izdanje fudbalera Partizana u evropskoj utakmici "iskidalo" je živce njihovih navijača, a oni najžešći prešli su granicu i odlučili da se stave u ulogu trenera, psihologa, pa i policajaca!

Odmah poslije utakmice protiv Žiline u kvalifikacijama za Ligu Evrope (1:1), pripadnici policije sriječili su vođe navijača da dođu do trenera Slaviše Jokanovića i igrača da bi im "nešto objasnili", ali su zato "zavodili red" u takozvanoj miks zoni, gdje fudbaleri obično daju izjave.

Dok se Srđa Knežević obraćao novinarima, vođe Grobara su sklonile mikrofone i naredili mu da uđe u autobus sa ostalim igračima, govoreći: "Dosta je bilo, nema izjava".

Potom su sa igračima ušli u autobus i u njemu se kratko zadržali.

Prema pisanju "Pressa", vođe Grobara su se potom svojim automobilima uputili ka Sportskom centru "Zemunelo" kako bi fudbalerima i članovima stručnog štaba održali bukvicu.

"Želimo da im objasnimo da su igrali kao pič*** i da ne mogu tako da nose dres Partizana. Mi im dajemo punu podršku, a oni nam tako vraćaju. Čast izuzecima, ali velika većina bi trebalo da se zapita zašto je u Partizanu", rekao je jedan od vođa Grobara.

Fudbaleri Partizana, oni koji su stigli da daju izjave prije "intervencije" Grobara, samo su nemoćno slegali ramenima i govorili nešto u fazonu "ne znamo šta nam je", "sami smo krivi"...

Potugalac Almami Moreira ocijenio je igru i rezultat kao "katastrofu" i izrazio nadu da će se u revanšu crno-beli pokazati u boljem svjetlu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC