• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŽDOVAC: I šta sad???

Autor mondo.rs

Klub sa Dušanovca izdao saopštenje u kojem traži izvinjenje zbog priča o navodnom dogovoru sa OFK Beogradom uoči utakmice 21. kola JSL.

Uoči 21. kola Jelen Superlige fudbalskom čaršijom pronela se priča da je duel Voždovca i OFK Beograda "namešten" i da će domaćin lagano slaviti.

Te priče, međutim, ispostavile su se kao netačne, pošto su "romantičari" pobedili 2:0 i ostavili "zmajeve" na pretposlednjem mestu domaćeg prvenstva sa svega 18 bodova, četiri više od Radničkog 1923 iz Kragujevca, a jednim manje od Radničkog iz Ništa.

Razočarani pričama koje su se mogle čuti pre utakmice, iz Voždovca su u nedelju izdali saopštenje u kojem traže izvinjenje i tvrde da nikada nisu učestvovali u nečasnim radnjama.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Gospodo fudbalski radnici,

Na početku ovog saopštenja želimo da Vam postavimo pitanje: I šta sad??? Da li će se neko udostojiti da našem klubu pošalje izvinjenje! Kako bismo široj javnosti objasnili zbog čega Vam postavljamo ovo pitanje želimo da istaknemo sledeće:

Ničim izazvan naš klub je stavljen u situaciju da mora da se pravda pred našom javnošću za nešto u čemu nikada nije učestvovao, a što je više puta i pokazao (npr. prošle godine utakmicama sa FK Rad i FK Sloboda Užice). Nas kao klub ne interesuju nečasne radnje ili dogovorene utakmine.

Pitamo Vas, zar nam je zabranjeno da pobedimo??? Zar su kvote u kladionicama važnije od dostojanstva jednog kluba? Otvoreno Vas pitamo, šta bi bilo da je naš klub pobedio OFK Beograd?

Naš klub trenutno je pretposlednji na tabeli i ima 18 bodova. Predstoji nam grčevita borba za opstanak i Vi pored već postojećeg pritiska, stavljate nam dodatne „okove“ pre jedne izuzetno važne utakmice.Želimo i da Vam napomenemo da smo dosta puta u ovom prvenstvu smatrali da smo oštećeni (npr. utakmica sa FK Partizan 3:3), ali se nismo bunili ni žalili.

Zato Vas molimo da nas ostavite na miru i da nas pustite da igramo pošteno kao i do sada, pa ako dođemo u situaciju da ispadnemo iz lige, ispašćemo pošteno i dostojanstveno. U slučaju da ste nas već otpisali, grdno se varate jer borba tek predstoji!!! Stičemo utisak da u ovoj zemlji i našem fudbalu, kad radiš i igraš pošteno i normalno, ISPADAŠ NENORMALAN!!!

Ovim putem želimo da demantujemo i razne dušebrižnike koji su plasirali informaciju o grešci administracije našeg kluba, da je igrač Karaklajić Nikola nastupao na utakmici sa OFK Beogradom sa četiri opomene tj. da nije imao prava nastupa. Mi smo isuviše ozbiljan klub da bi nam se pojavila takva greška, a Vas molimo da sledeći put pre objavljivanja takvih informacija iste prvo proverite da li su istinite. Pomenuti igrač je imao prava nastupa što ćemo i dokazati zvaničnim dokumentom ukoliko se od nas uopšte i bude tražilo da se o tome izjasnimo.

Budite sigurni da u klubu postoji jednistvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog dela rada, dati svoj doprinos opstanku u ligi ali i borbi za prolazak u finale Kupa Srbije!!!", navodi se u saopštenju koje je potpisala Uprava FK Voždovac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC