• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Ko ne vjeruje u prolaz, neka ide iz Zvezde

"Ko ne vjeruje u prolaz dalje neće se ni dana više zadržati u Zvezdi", rekao je predsjednik crveno-bijelih poslije poraza u Pragu (0:3).

 Lukić: Ko ne vjeruje u prolaz, neka ide iz Zvezde Izvor: MONDO

Predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić istakao je da i dalje vjeruje u plasman u Ligu Evrope, iako je njegova ekipa na prvoj utakmici baraža sa Slavijom u Pragu pretrpjela ubjedljiv poraz (0:3).

"Ko ne vjeruje u prolaz dalje neće se ni dana više zadržati u Zvezdi", rekao je vidno razočarani Lukić poslije meča.

"Dobro poznajem 'Marakanu' na kojoj sam odrastao i vjerujem da uz veliku podršku sa tribina možemo da napravimo čudo", dodao je predsjednik Zvezde.

Jedno "čudo" Zvezda je već napravila u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, kada je, poslije poraza od 0:2 u Tbilisiju, u Beogradu pobjedila gruzijski Dinamo sa 5:2.

Na meču sa Slavijom, ipak, ponovile su se stare boljke Zvezde, koja nije prikazala očekivanu igru čemu je po mnogima doprinjela i taktika trenera Vladimira Petrovića da susret počne u formaciji "3-6-1".

"Trener uvjek ima i moju i podršku svih ostalih iz uprave kluba. I uvjek će i imati, bez obzira na sve. Lično, ipak, mislim da je trebalo da igramo ofanzivnije, da nam takav bude i sastav", rekao je Lukić.

Petrović, međutim, sigurno nije jedini krivac za blijedo izdanje crveno-bijelih, pošto je Zvezda sva tri gola primila umnogome i zahvaljujući sopstvenim greškama. Igrači su bili svjesni toga.

"Dešavaju nam se neke čudne stvari kada igramo u gostima. Ne znam tačno koje", istakao je napadač Slavko Perović, koji je u igru ušao sa klupe.

Perović je, ipak, zadržao nadu da će na revanšu za sedam dana u Beogradu Zvezda uspjeti da nadoknadi veliki zaostatak.

"Biće nam mnogo teže nego sa Dinamom, ali ne smijemo da se predajemo. Uz naše navijače i njihovu fanatičnu podršku možemo do tog čuda o kome svi govorimo", naveo je Perović.

Revanš meč Zvezde i Slavije na programu je 27. avgusta.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC